1. 26.
    0
    Candan Erçetin'in ilk albümü Hazırım, 1995 Ağustos'unda yayınlanmıştır. 12 şarkıdan oluşan albümde Gökhan Kırdar çoğunlukta olmak üzere, Sezen Aksu, Yusuf Bütünley, Ahmet ve Balkan halk ezgileri gibi ünlü sanatçıların bestelediği şarkılar yer almaktadır. ikinci versiyonuda basılan albümün ilk versiyonunda Sevdim Sevilmedim ve Umrumda Değil (Mix) bulunmamaktadır. Albümde yer alan Umrumda Değil, Hangi Aşk Adil Ki, Vakit Varken, Daha, Nar Çiçeği ve Sevdim Sevilmedim şarkılarına klip çekilmiştir.

    1996 yılında yayınlanan diğer bir albüm olan Sevdim Sevilmedim, Candan Erçetin'in ilk remix EP olup toplamda ikinci albümüdür. 6 şarkıdan oluşan albümde ilk albümde de yer alan Umrumda Değil ve Sevdim Sevilmedim şarkılarına yapılmış remix EP'ler yer almaktadır. Candan Erçetin bu albümle birlikte çıkardığı tüm albümlerde remix albüm çıkarmaya başlamıştır.

    17 Haziran 1997'de Çapkın albümü sanatçının ikinci stüdyo albümü olup toplamda 3. albümüdür. Albümde 12 şarkı yer alıp, albümün oluşmasında sanatçı çoğunlukla Mete Özgencil ile çalışmıştır. Albümde 10. şarkı olarak bulunan Yalan şarkısı büyük bir ilgi görmüş ve yoğun bir dinleyici kitlesi tarafından dinlenmiştir[2]. Albümde yer alan Yalan ve Onlar Yanlış Biliyor şarkılarıyla ödüller alan[3] sanatçıya, Her Aşk Bitermiş adlı parçaya çektiği video klipden yurtdışında en iyi klip ödülü verilmiştir. Albümde yer alan Yalan, Çapkın, Onlar Yanlış Biliyorlar ve Her Aşk Bitermiş şarkılarına klip çekilmiştir.
    ···
   tümünü göster