1. 1.
    +6 -1
    sevgili teşhirci üye

    ilk olarak vücudunun çeşitli yerlerinin resmini göndererek sözlükteki karşı cins popülasyonundan gelecek olumlu tepkilere muhtaç yaşadığın için ne kadar üzüldüğümü belirterek mektubuma başlıyorum. bu hareketlerinin temelinde elbette beğenilme arzusu var ki bu hoşgörülebilir. amınla zütünle ilgili gelen güzel yorumlarla gururlanırken, arada bir gelen seyrek negatif yorumlara ise ne anlarsın sen amdan, eşek gibi megaloman tabirleri kullandığını duyar gibi oluyorum. lan en kötüsü ne olurdu biliyor musun? düşünsene sen f5 tuşunu aşındırırken açtığın başlığın sözlüğün sayfalarında kaybolduğunu? upupup yazamayacak kadar aciz kalacağın o durumu düşünsene. Hem sen lütfedip dıbını bizimle paylaşıyorsun, bir de zorlarmış gibi upup diyorsun. intihara kadar yolu var lan bunun.

    Ha tabi ki senin resmine koyduğun zütü ancak ekran karşısından görebilecek bir kitlenin varlığı böyle bir vukuatın aksini her halükarda sağlayacaktır. yalnız şeyi merak ediyorum. hakkaten cinsel yaşantının ekgib olduğu bir ülkedeki insanların senin dıbına olumlu yorum yapması seni ne kadar tatmin ediyor? lan buradaki birçok insanın senin dıbına yapacağı yorum, benim bir tacir olarak gidip atom mühendisliği ile ilgili yapacağım yorum kadar sağlıklı olacaktır. şimdiye kadar konan capslerde ortalamanın üzerinde fiziği olanlar var evet. ancak bu mal varlığının güzelliği teyit ettirme zorunluluğu hisseden insanda ters giden birşeyler vardır. o fizikle bile ekgibliğini hissettiğin bu şey ise senin idenin tatmin için çıldırması. ve senin bu açlığını ne yaşayabileceğin en büyük orgazm ne para ne de başka manevi duyguların tatmini bastırabilir. bu yüzden de sen muhtaç ve zavallısın.

    Benim dokunup öpemeyeceğim o amcığının değeri, yine benim için; içine her türlü yannanı almış bir kaşarlanmış, keyif verici maddelerden dolayı doğurganlığını yitirmiş folloş bir huurnun rahminden daha yeğ değil. ortalama erken boşalma değerlerinin elektronik saatte saliselerle futbol oynayan bir liselinin iki golü arasındaki zaman kadar olduğu bir ülkede senin dıbının kualifikasyonunu belirlemek yanlış olur. bu kadar küçük düşünme, git pariste falan bi donunu indir ondan sonra yorumları alalım.

    Ha zütünü gördük fena mı oldu? hayır. ama asıl olay o değil işte. asıl olay senin içindeki ucuz fahişeyi bitirmekte. gerçi herkesin bir ucuz fahişeye de ihtiyacı var ya neyse. Son olarak elektronik posta ya bu sana yazdığım açık mektup electronic open mail diyorum ben buna. bir de video ekliyorum bu amcayı gördükten sonra zaten hiçbir yerini teşhir etmezsin.

    http://www.facebook.com/g...109739123217&comments
    ···
   tümünü göster