1. 251.
    +41 -1
    seviyorum lan aşığım ilk defa amk
    bundan büyük itiraf mı olur kendime itiraf edemiyorum aq

    aylar sonra gelen edit:
    1 ocakta ilişkimiz başladı şubat sonu gibi beni terketti. aylardan ağustosa geldiğimizde ise 3 aylık ilişkisi devam ederken benle konuşmak istedi hala beni sevdiğini söylüyor falan filan amk.

    bir başka edit: 29.07.2013
    dün doğum günümdü. arkadaşım süpriz yapmak için onu çağırmış doğum günüme. elinde pastayla içeri girdiğinde ayaklarımı ellerimi hissedemedim. yine hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi. peki niye geldi? neyse.
    evine bırakmak istedim kabul etmedi. yapacağımdan söyleyeceklerimden çekindi duymak istemedi. bana yaşadıklarının aynısını yaşatmak istiyor. ben çekerimde o acıyı peki o gelir mi sonunda?
    pişmanlık çok kötü.

    ve bir başka edit daha : 30.10.2015
    geçtiğimiz yıldı galiba. bir mekanda oturup karşılıklı birkaç saat içip içip ağladık. birbirimizi ilk günkü gibi sevdiğimizi ve hatta bunun çığ gibi büyüdüğünü ama yaptıklarımız sebebiyle hiçbir şeyin ekgibi gibi olamayacağını konuştuk. başka başka ilişkilerde onu aramaya devam ettim. o da beni.
    ben bulamadım, ama o buldu sanırım. sözlenecekmiş. aileler falanda tanışmış.
    bu arada bazı sağlık problemleri sebebiyle bir dönem sıkı görüşmemiz oldu kendisiyle. çok yardımcı oldu saolsun. hatta yeni telefon aldığını gördüğümde hayırlı olsun demek için elime aldım. tuş kilidini açmamdan çekiniyodu. açmadım, geri verdim hemen. erkek arkadaşının fotoğrafı vardı biliyorum.
    sonraki haftalarda kendisi uzaklaştı, heralde benimle görüşürken ilişkisine odaklanamıyor. yaşta kemale erdi aq. yakında düğün falan haberide gelir. bende artık hayırlı bi kısmet peşindeyim. ama arşivde gezerken bir fotoğraf, evinin önü, adı, bir beddua gibi peşimi bırakmayacak. aldığım intikamı her seferinde burnumdan getirecek.
    eğer biri dürterse yine bir başka editte görüşmek üzere.

    Bir baska edit daha : 07.05.2016

    Kendisinden destek bekledigim bir konu icin ulasmak istedim fakat acmadi. Donmedide. Haber almasi gereken bir durumda vardi ustelik. Ihtiyacim oldugunuda yazdim aldiris etmedi. Demekki iyiden iyiye dusman bellemis kendine beni. Bu hareketi ciddi sekilde mesafe koydu aramiza. beklentim yok sadece biraz vefa beklerdim. Hayatinda cizmeye calistigi tabloda mutluluk dilemekten baska yapacagimiz bisey yok.

    edittt: 12.08.2016

    evleniyor amk. bütün arkadaşlarımıda düğününe çağırıyor. gibimde mi? değil. ama hayatımın dıbınakoydu. ondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. o hayatına devam etti ve evleniyor. ibret alın beyler. ibret.

    Edit : 2017 mart

    Beyler o is bittikten sonra iyice umudu kesmistim. Askere gidip gelip ailemin buldugu biriyle evlenecek intihar edecektim. Ama oyle olmadi 3 ay once biriyle tanistim. Bi konuda yardimci olacaktim ve isini hallettim. Ben hic pas vermeme ragmen konu birden ilerledi ve ayni gibintilari yasadigimizi ogrenince cok yakin hissettim. Ailesinden biri kansere yakalanan panpalarim. varsa bilirler neler cektigimizi. O da iki kardesini kaybetmis. Sonra sonra muhabbet ilerledi ve acik acik konustuk birbirimizden ne bekledigimizi. Yasta 30 a dayaninca ne istedigini biliyorsun. 3 aydir beraberiz ve her yattigimda sukrediyorum. Hayatimin en guzel gunlerini yasiyorum. Onun sesini duymak icin uyumayi istemek nasil bi duygu ilk defa tadiyorum. Kalktigimda ilk onu ariyorum. Sesini duymak icin yatiyorum amk yok boyle bisi. Ve ona her gun sevgimi anlatiyorum bir gram havalanma veya tavrinda degigiblik olmuyor daha cok seviyor.. 4s kurali her zamangecerli degilmis yani. Ufaktan arkadaslarimla arkadaslariyla ailesinden birileriylede tanismaya basladik. Kismetse asker donusu bu olayi sonsuzlastiracagiz.

    O da gecmisten hic bahsetmeyelim dedi bende. Ama beyler bi mekan bi soz maalesef goturuveriyor eskiye. Bunu hazmetmeyi zamanla ogreniyorsun. En azindan basarabiliyorum. Eskisiyle gittigimiz pilavci vardi, salaş takilalim dedik gecen hafta cok begendigim bir yer var diyerek oraya goturdu beni. Aklina geliyo ister istemez onceki yasadiklarin ama caktirmamayi ogreniyorsun iste. Veya vucudunda onun sevdigi yerle eskisinin sevdigi yer ayni cikiyor bisey diyemiyorsun.

    Ama yinede su an hersey hic olmadigi kadar guzel. Insallah daha iyi bi editte gorusuruz.

    Panpanizdan tavsiye hic bir zaman umudunuzu kaybetmeyin veya kaybedin amk nasil olsa cikip geliyor * sukular icin eyv.

    Temmuz 2018 edit:

    Düğün var beyler Ağustos ortası evleniyorum *

    hayırlı olsun şukunuzu alırım.

    Edit: 15.12.2018

    evlendim panpalar herşey çok şükür yolunda mutluyum * sizlerde mutlu olursunuz inşallah, hayattan ümidinizi kesmeyin, çokta mutlu olmayın da.

    edit: 20.03.2019

    Hayatta her şey yolunda gitmiyor. 4 yıldır hastalıkla savaşan validemi kaybettik. çok acı çekiyordu, son buldu. eşim yanımda durdu, şimdiye kadar olan zamanları nasıl rahat geçirmemi sağladıysa bu acı günlerimde de yanımda durdu ve onunla katlanabildim.

    şuan evimde, işimde, gücümdeyim. sadece 1 ekgib. annemle daha çok zaman geçirmek isterdim. evimde bir gece ağırlayabildim. bir kez doğru düzgün ağız tadıyla yemek yediği günü göremedim. çokça kahvaltı hazırlamak isterdim evimde. olmadı. bencil düşünmemek lazım o kurtuldu neticede. onun iyiliğini düşünecek olursam sevinmem gerekir bu sona.

    edit: 26.06.2019

    Allah bir alıp bir veriyor.. küçük bin yolda panpalar * bi şukunuzu alırım.
    acısı geçiyor da özlem bitmiyor. arada aklıma geliyor valide, her gün özlüyorum ama ulaşamıyorum. gidin sarılın ilk fırsatta sağsa anneniz.

    bunun dışında yolunda her şey. hayat devam ediyor, bir ekgib bir fazla.

    edit 24.02.2020

    çok şükür bir kızım oldu * her şey yolunda. sağlığımız sıhhatimiz yerinde. zaman her şeyin ilacı beyler. yandım bittim kül oldum demeyin başınıza bir şey geldiğinde.

    bu arada ilk entryimde mevzu bahis arkadaş bana \\\\\\\"çocuğum olmama durumu var senin hayatından bunu almak istemiyorum\\\\\\\" demişti. Arkadaş haber verdi hamileymiş. onunda işi rast gitsin de, yani ne gerek vardı. o zaman bir sürü travmalar yaşamıştık. problem değil ben seninle yaşamak istriyorumlar falan.. binler buraya yazdığımda eski günler aklıma geliyor artık girmek istemiyorum. bak aklıma kadıköyden simit alıp beşiktaşa gidip bütün gün soğukta eminönü vs dolaştığımız gün geldi aklıma. kendi eliyle kılçıkları temizleyip yedirmişti. belki de sevgili olduk dediğimiz gün bitmiştik. gibicem gidiyorum.

    Edit 01.05.2022

    Her şey yolunda panpalar. Zaman geçip yaşadıkça en önemli şeyin sağlık olduğunu gerisinin telafi edilebilir olduğunu çok daha iyi kavrıyorsunuz. Eskiden çok daha fazla aksiyon yaşıyorduk artık standart oldu her gün. Evlilik çocuk harika fakat bekarlığın da eşsiz güzellikleri olduğunu unutmayın. Kimse en mutlu benim diye düşünmesin. Her durumun güzellikleri farklı. illa ki biriyle yaşamak zorunda değilsiniz. 20 30 arası yapmamaktan pişman olmayın. Aklınıza geleni yapın. Hadi kalın sağlıcakla.

    Edit 19.06.2023

    Panpanız çok dertli. Çocuk olmasa bırakır giderim kendi hayatımı yaşarım. Eğer kendinizden çok çok zengin biriyle evlenecekseniz sizde orta direk bir ailenin çocuğuysanız kesinlikle evlenmeyin. Evlendiğiniz kadını fakir hayata çekemeyeceğinize göre sizde kolay kolay o varlığa ulaşamayacağınızı düşünerek bu işe başlamadan bitirin. Ne onu fakirlikle sınamaya gerek var ne de gururunuzu yere sermeye. Her gün sabır çekmekten 80 yaşına geldi ruh halim. Kulağa hoş gelen pahalı ev lüks araba bir süre sonra iğleneleyici lafların çerezi oluyor her şey üstüne geliyor hiç bir şeye yenemiyorsun.

    27.01.2024 edit

    Boşunma seviyesindeymiş. Onunda hayattan keyif alamadığını öğrenmek toy haline mutluluk, bugün ki haline hüzün veriyor. Başka hayallere sokuyor insanı. Bir çocuğuna tutunarak herşeyden vazgeçişini anlayabiliyorsun.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      biz de asigiz unutamiyoruz zanza, bir tane de kendimiz için yaktım
      ···
    2. 2.
      +1
      duygulandım dıbına koyim
      ···
    3. 3.
      +2
      6 yıldır güncelliyormuşum ya la.
      ···
    4. 4.
      +1
      Evlendi mi panpa?
      ···
    5. 5.
      +1
      Bilader son durum ?
      ···
    6. 6.
      +1
      Vay be panpa umarım güzel günler bekler seni.
      ···
    7. 7.
      +1
      HAZiRAN 2017 SELAMLAR PANPA
      ···
    8. 8.
      +1
      vay amk.. mutlu oldum panpa:)))) lutfen editleri sürdür
      ···
    9. 9.
      +1
      Vay be helal olsun
      ···
    10. 10.
      0
      Bu doğruysa vay amk
      ···
    11. 11.
      0
      Vay be reis
      ···
    12. 12.
      0
      Sağlam adamsın ustaaa
      ···
    13. 13.
      0
      vay dıbına koyayım

      helal
      ···
    14. 14.
      +1
      Rezerved panpa
      ···
    15. 15.
      +1
      Okurum rezz
      ···
    16. 16.
      +1
      Vay amk
      ···
    17. 17.
      +2
      Nedir son durum
      ···
    18. diğerleri 15
   tümünü göster