1. 1.
    0
    kafasini gibtiklerim fizy dediginiz olusum %51 i reklamz isimli sirkete ait karli bir girisim. su an degeri milyon dolarlarla olculuyor. reklamverenlerinden esek yukuyle para kazaniyor.

    fizynin yaptigi ne? baskasina ait fikir ve sanat eserleri kapsaminda olan seyleri sagdan soldan toplayip size yani son kullaniciya ulastirmak. bunun karsiliginda telif hakki sahiplerine yasalar cercevesinde karsiligini odemek zorunda. bir sirket (fizy) ve bir meslek birligi (mü yap) hukuki olarak ihtilafli duruma dusmus. o onu demis muyap bunu demis bik bik bik diye adam kendi blogunda yazmis. iki taraf pasta($$$$) kavgasina dusmus taraflardan biri turkiyeyi soyle temsil ettik, boyle super temsil ettik, boyle isler yaptik, iste turkun gucu diye ajitasyon pesinde. siz de galeyana gelip "ulkenin amina koymaktan" bahsediyorsunuz.

    at yalani gibeyim inanani ajitasyoncu guzel kardesim:

    fizynin demografik datasi (comscore'a gore)
    http://www.incicaps.com/resimler/fizyinfographic.gif

    yukaridaki ne demek anlamayanlar icin gelsin:

    1) $$$$$ demek bol sifirli
    2) ben cikis plani olan bir girisimciyim ilk guzel teklifte cebime milyon dolarlari atar satarim sirketi demek. (google uzun suredir fizy'i satin almak istiyor)
    3) hepiniz kategorize edilmis tuketen $$$ kaynagi olarak fislenmis potansiyel musterilersiniz ve fizyin kurucularina ortaklarina para kazandirmak icin cok onemli bir datasiniz demek.

    pazarlama harikalariyla, sosyal medya gazlamalariyla gaza gelin amk beyinsizleri. gidin simdi "feys"'inizde fizy'i seven 10 yuz milyon baluncuk bulurum diye gruplara uye olun mna koduum feysbuk guzelleri.

    ayik olun gibtirtmeyin kendinizi kofti anargibler.

    ozet: herkese selam korsana devam
    ···
   tümünü göster