1. 1.
    +112 -32
    amk 3.5 yıllık ilişkileri varmış,bir de farklı sehirdelermiş, eleman maçoymuş ama o kadar iyi niyetli bi eleman ki evlendiğimiz zaman bozucam seni diyormuş,bu huurya kalsa dünden razı gibtirmeye amk.

    dünya ne kadar ilginç bi yer pampalar,bu huurnun sevgilisine o kadar çook acıyorum ki,eleman aşkım şimdi uyuyor ne güzel mışıl mışıl diye düşünürken kız arkı incide dıbını zütünü teşhir ediyor, müzmin abazanlara 31 malzemesi oluyor, sevgilisi onna kıyamazken hele.

    şimdi sözüm huur gnirps e: eğer bu mesajı okuyorsan (-ki ilgi huursu olduğundan sebep hakkında açılan tüm başlıkları teker teker okuyorsundur-) aklını başına topla.3.5 yıldır birlikte olduğun hayatını paylaştığın sevgilin senin uyuduğunu yada ders çalıştığını düşünürken senin burda dıbını zütünü ifşa ettiğini öğrense neler hisseder kim bilir! kimse böyle bir şeyi kaldıramaz huur hele sana kıyamayan evlenme niyetinde olan çocuk ise asla kaldıramaz.ya o çocuktan ayrıl ondan sonra ne huurluk yaparsan yap ya da yaptığın huurluğa bir son ver! Anladık Allahın kitabın yok ama bari seninle birlikte olan o çocuğa acı!

    not: burdaki kalbi gibinde olan abazanlar şimdi neeaaapıyorsun ya ne güzel capsimizi alıp attırıyoruz masaya, klavyeye diyecektir açıkçası şaşırmam sizin gibi hayvanlara sadece şunu bi düşünün: sizin ciddi düşündüğünüz kız bu huurlukları yapsaydı ne hissederdiniz? eminim çoğu godoş banane amk eleman düşünsün benim sevgilim yok zaten gariban abazanın tekiyim, günde 2 osbirim var beni mutlu edecek gibmişim dünyayı tarzı şeyler söyleyeceklerdir ama biraz vicdanlı olun be huur çocukları çok mu şey istiyorum şu dünya için? azıcık hani insan olabilecek kadar.
    ···
   tümünü göster