1. 101.
    +15 -2
    @1 seni ne şaşırttı onu anlamadım amk, ister ergen ister makaracı ister liseli ister salak ister mal hangi profilden olursa olsun burdaki herkes güzele güzel diyo. güzel derken de tepkileri abartılı oluyo, çirkin derken de tepkileri abartılı oluyo. ben buraya ilk üye olan 100 kişiden biriyim, o zaman da böyleydi şimdi de böyle. seni şaşırtan şey ne? niye gaza geliyosun onu anlamadım. spring dıbını zütünü memesini açıp burda ego 31i çekerken, mükemmel (ama doğal olarak abaartılı) yorumlar alırken bi sorun yoktu da kimse tarafından beğenilmedi diye mi sorun oldu?? millet gnirps reyizzz diye başlıklar açarken herşey normaldi de şimdi gnirps rezilll diye başlık açmaları mı garip geldi sana?
    bu konu hakkında söylenenlerin aşşağılıkça olduğunu söylüyosun dıbına koyim millet birbirine ana avrat küfür ediyo, hatta onun da ötesinde küfür etmeyince seviyeyi yükseltme huur çocuğu diye uyarı alıyosun milletten, şimdi bunlar çok normalde gnirpsin yaşadıklarımı anormal??

    kızın sıfatının gösterilmemesi gerekiyordu bence de, ama ondan önce yapılmaması gereken o kdr çok şey var ki. işte bu sözlüğün de formatı bu seni ne şaşırtıyo bu format altında. tamam erkeklerin kızlara hakarete varan cümleler kurması ya da onları beğenmemeleri ve bunu ağır dille anlatmaları bence de yanlış ama bu dıbına kodumun yerinde erkekler daha kalabalık ve kim daha kalabalıksa o giber. kızlar daha kalabalık olsaydı bu sefer onlar erkeklere basacaktı. bunu düşünemicek kadar öküzmüsün. tekrar ediyorum tek eleştirin kızı niye ifşa ettiniz olsaydı ağzımı açıp, ya da elimi yorup sana tek satır yazmazdım ama bu popülist hareketlere uyuz oluyorum.

    şimdi gelmiş sen bana kimin şakşakcılığını yapıyosun ki? kimi kime savunuyosun, gnirps bu kdr adamın beğenisiyle bukdr popüler oldu, ve bu kdr adamın beğenmemesiyle de kaybolup gidecek. bu laflarını okuyunca aklıma ortaokul geldi. huur çocuğunun biri ispiyonlanmaması gereken bişeyi gider yetiştirirdi hocalara sonra bütün sınıf cephe alırdı bu çocuğa, arkasından da iki tane yavşak çıkar mazlumun yanında olma edebiyatıyla elemanları sahiplenir binlerin yaptıkları yanına kar kalırdı. işte sen de bu mazlumun yanında olmaya çalışan elemanlardan başka bişey değilsin.
    okdr sayıp sövüyosun buraya, istemiyosan girmezsin ssözlüğe o müthiş sosyal hayatına devam edersin. gelip burda kafa gibme.

    altına imza atıyorum diyen amcık beyinliler sizin de beyninizin süzgecini gibeyim.

    özet: özet mözet yok amk
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster