1. 1.
    0
    arabaya bindi, askerden yeni gelen arkadaşı (aykut) a baktı giberim seni de rusunu da adamlar siah çektiler dedi. hakan dedim babacım gidelim bir bara oradan düşürelim akşam giberiz ya da eski gibtiklerimizden arayalım ya dur be abi dedi. güldüm devam ettik eve gittik açtılar viskiyi içmeye başladılar ben de aldım elime bi viski geçtim kenarda izliyorum bunları bir yandan da tv ye bakıyorum. aykut içtikçe sapıtmaya başladı. -siz organize oldunuz o adamlarla paramı çaldınız- falan dedi. lan salak adam etiler'de oturuyor altında son model bmw var, ben desen almış yükümü gitmişim senin 200 lirana mı kaldık amk. yok ama baba coştu bir kere devam etti kavgaya hakan'la. hakan da çakırkeyif bir baktım şişenin dibi gelmiş ben daha yeni bitirmişin ikinciyi koycam ama o da ne şişe boş amk. hızlı hızlı içmiş aykut lavuğu.

    hakan çekti başka odaya beni ne yapcaz lan dedi. bırak sızar 5 dakkaya dedim. sızmıyo amk çocuğu dedi. sızar bekle biraz dedim, kapıda aykut bitti. elinde boş viski şişesi. ne fısıldaşıyosunuz lan huur çocukları siz çaldınız paramı dedi.

    dedim sen şunu az bişi daha içir ben gelcem 15 dakkaya... gittim fındıkzade'den travesti aldım bir tane. sakso ne kadar dedim 40 dedi. eve gelcen ama dedim arkadaşıma ısmarlıyorum o zaman 70 dedi. iyi amk nasılsa o gece tek parası yanmayan benim benimki de yansın bari. aldım travestiyi hakan'a haber verdim ışığı kapa, onu da ikna et travesti bi sakso çekip gidicek sabah da biz anlatırız dedim. sen rus geliyo de o anlamaz aradaki farkı dedim. tamam dedi. travesti geldi bizim aykut'un gözler bir açılıyo bir kapanıyo. tro aykut'a saksoya başladı bizimki de rus sanıyo arada bikaç kelime rusça konuşuyo, rus gibtiğini zannedip. biz kapı arkasında gülmekten geberiyoruz. hişş hişş dedim hakan'a o sırada aykut öldürdü bizi güülmekten;

    dur dur geliyorum dur stop vrmzcknzki gibi bir şeyler diyo biz yerlerdeyiz. neyse travestiyi geri bıraktım aldığım yere dönüşte de bmw yi biraz test ediyim dedim harbi canavarmış dıbına kodumun arabası. eve geldik yattık uyuduk. ertesi sabah kalktık bizim aşk çocuğu aykut nasıl mutlu nasıl neşeli, bize kahvaltı hazırlamış, şarkı söylüyor, perdeleri açmış güneş girsin diye garibim evvelsi gece rus gibti ya:)

    çaktırmadık ama kahvaltıda da gülmekten ölüyoruz...

    devdıbını akşama yazcam.
    ···
   tümünü göster