1. 1.
    +19
    Erken Boşalmanın Önlenmesi ve Doğal Çözüm

    Erken boşalmayla baş etmede bir çok yöntemin yanın­da pratik çözümleri de kullanabilirsiniz. Pratik çözümler; erken boşalmayı geciktirmeyi sağlar. Kalıcı bir tedavi yön­temi değildir.

    1- Boşalma anı yaklaştığında testisler kendiliğinden yukarı doğru çekilir. Bu çekilmenin engellenmesi orgazm refleksini hızlıca geri döndürür. Bunun için yukarı çekil­mekte olan testisleri, baş ve işaret parmağıyla boğumlaya-rak aşağıya doğru çekin, boşalma hissiniz hızlıca geri döne­cektir. Bu egzersizi sıklıkla uygulayan erkeklerde boşalma­nın geciktirilmesi kolayca sağlanır.

    2- Penetrasyon sırasında, boşalma anma yaklaşırken di­linizin uç kısmıysa üst damağa (ağız tavanına) hızlıca bastı­rarak basınç uygulayın. Bunu, dilinizi biraz kasarak yapabi­lirsiniz. Göreceksiniz ki bu boşalmanızı geciktirecektir.

    3- Dikkatinizi başka bir şeye vererek zihninizi meşgul etmeye çalışın. Aşağıdakileri yapabilirsiniz.
    TV izleyin.
    Aklınızdan 4 işlem yapın.
    100'den geri saymaya çalışın
    Hafta sonu maçlarının sonuçlarını hatırlamaya, gol­lerin kimler tarafından atıldığını anımsamaya çalışın.
    Benzeri bir çok yolla dikkatinizi başka şeylere verebilir­siniz.
    Bunlar sizin konsantrasyonunuzu ciks dışına dağıtaca­ğından erken boşalmayı geciktirecektir.

    4- ilişkiden bir saat kadar önce enerji verecek yiyecekler ve enerji içeceği tüketilmesinin faydasını göreceksiniz.

    5- Penis Yüzüğü (cock ring) elastiki bir plastik yüzük­tür. Penise takılarak boşalmayı geciktirir. Penis yüzüğüyle kanın geri gitmesi engellenir. Bu boşalmayı geciktireceği gibi, ereksiyonunda bir süre daha korunması sağlanmış olur.

    6-Ritim ve Yön Değişikliği Yöntemi:
    Penisin vajinaya giriş açısını ve ritmini (hızını, derinli­ğini) değiştirin. Bu yöntemle penisin hep aynı yönden, sü­rekli aynı hızda ve yoğunlukta uyarılmasını engelleyeceği­niz için boşalmanız gecikecektir.

    8- Erkek, penetrasyonu farklı derinliklerde yaparak bo­şalmasını geciktirir ve cinsel penetrasyonu uzatarak partne­rinin daha uzun süre uyarılmasını sağlar.
    Bu egzersizi, 10 defa 2-3 cm, 1 kez penisin tamdıbını va­jinaya yerleştirilerek yapabilirsiniz. Boşalma durumunuza göre istediğiniz derinlikte penisin vajinaya girmesini sağ­layarak uygulayabilirsiniz. Boşalma anı yaklaştığında du­run ve boşalma hissi geri dönünceye kadar bekleyin.

    9- Gel-git hareketlerinde, penisin yavaşça yerleştirilip, hızlıca çekilmesi uyarılma duygularını etkiler. Erkeğe, gel­git safhasını istediği kadar uzatma imkanı verirken kadınında daha fazla uyarılmasını sağlar. Bu uygulamayla da boşalmanızı geciktirebilmeniz mümkün.

    10- Cinsel ilişkide boşalmanızı geciktirmek için hiçbir çaba sarf etmeden rahatça boşalm. Boşalma sonrası açık havaya çıkın 10-15 dakika yürüyün veya 10-15 dakika ka­dar sinir sisteminizi dinlendirecek ortamda bulunun. Bu sizin ikinci defada boşalmanızı geciktirecektir.
    H -Cinsel ilişki sırasında sıkça pozisyon değiştirin. Po­zisyon değiştirme dikkatinizi dağıtacağından, uyarılmanın yönünü ve hızını değiştireceğinden, erken boşalmayı gecik­tirir.

    12-Çin Yöntemi I
    Orgazm refleksini geri döndürmenin en iyi yollarından biri ise, işaret ve orta parmağı yan yana tutarak, anüs ile testis araşma 5-10 defa kısa ve güçlü basınç uygulanması­dır. Bu şekilde boşalma geciktirilir. Bu yöntemde 5-10 defa kısa ve güçlü basınç yerine, 10 saniye sürekli basınçta uygu­lanabilir.

    13-Çin yöntemi uygulama II
    Anüs ile testis arası bölgeye sürekli veya kısa aralıklı basınç yaparken, aynı anda da mastürbasyon yapılarak bu egzersizi uygulayabilirsiniz.

    14-Çin yöntemi uygulama III
    Partneriniz, siz gel-git yaparken işaret ve orta parmağı­nı yan yana tutarak anüs ile testis arasına basınç uygular. Bu ise erkeğin daha fazla sertleşmesini ve geç boşalmasını sağlayacaktır.

    15- Jerry Kennard 'Erkek Sağlığı' (your guide to man's health) kitabında boşalmayı geciktirmek için vücudun ta­mamen rahatlaması gerektiğini söylüyor. Sıcak bir duş, güzel bir masaj ve rahatlatıcı bitki çayları boşalmayı gecikti­recektir. Vücudunuzu rahatlatmak için kendinize has yön­temleri de uygulayabilirsiniz.

    16- Boşalmayı geciktiren pozisyonlar.
    Erkeğin pozisyonunun boşalma üzerinde etkisi vardır. Bu yüzden bazı pozisyonlarda erkek daha geç boşalır. Er­keğin üstte olduğu klagib cinsel birleşme pozisyonu boşal­manın geciktirilmesi için elverişli bir pozisyon değildir. Erkeğin altta olduğu, daha rahat edebildiği, kolay gevşeye­bildiği ve efor harcamadığı bir pozisyonda erkek erken boşalmasını daha kolay geciktirir.

    17- Cinsel ilişki sırasında hedef bir sayı belirleyin mese­la 45. 45 kere gel-git gerçekleştirmek için çaba sarf edin. Kendinizi 45 sayısına erişmeye odaklayın. insanın doğasındaki azmin gücü, kişinin amacına ulaşmasına yardımcı olacaktır.

    18- Cinsel ilişki sırasında derinden nefes alıp verin. Tüm vücudunuzun doğasını bu nefeslerle dinlendirerek boşalmanızı geciktirmek elinizdedir.

    şukumu isterim bin
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster