1. 1.
    0
    (giriş)
    üniversite yıllarımız. evde 5 erkek kalıyoruz; "ben", "nu... ", "fı... ", "u... ","mu... "

    (gelişme)
    bir gün eve deli gibi pompalicak oldugum kız arkadasım geldi. kızı odaya attım 24 saat pompalıyorum. günlerce odadan çıkmadan gibiştik.

    bir gün kızın üstüne başına boşaldığım için kız banyo yapmaya gitti. 15 dk sonra geri geldi. sonra bende gibimin başını yıkayim, duş alim falan diye gittim banyo yaptım geldim. oturduk muhabbet falan içkiler gırla giderken altıma işemek üzereydim ve çıkıp bi işeyim die hızlı hızlı banyoya doğru koştum. kapıyı açmamla beraber ne görim; bu "mu... " benim banyodan sonra unuttuğum renkli donumu almış yapıştırmış burnuna nası içine çekiyor kokuyu. bi elide gibini karıştırıyor. "lan höööyytt bırak lan donumu züt" diyip ensesine vurdum bidene.

    (sonuç)
    lan bu "mu... " kıpkırmızı oldu. "abi ben onu kızın donu sanmıştım" dedi. üzüldü. olm gü lmekten altına sıçmak mı dersin. yerlerde debelenmek mi.. ne ararsan.. krizler geçirdim nefes alamadım ak gülmekten o derece.

    tabi bide bunu kıza açıklama kısmını hiç sormayın. yalanlar havada uçuştu ak. yok düştüde, sıçtıda falan filan.. ne dicen lan kıza; çocuk benim donumu senin donun die kokladımı diyim.

    özet; çok güldük çok eğlendik. heheeeeyy...
    ···
   tümünü göster