1. 1.
    +19 -9
    ben ne zaman evlenirim? hani şu an evleneceğim hatunla tanışsam 30 yaşında muhtemelen.
    hadi benden birkaç yaş ufak olsun 28 diyelim hadi 25 diyelim daha çıtır olsun.

    bu yaşa gelip de bakire kalmış kızda kesin bir sorun vardır. bu sorun güzellik filan olamaz çünkü ben evleniyorum amk kesin güzeldir. o zaman pgibolojiktir. ciks muhtemelen travma gibi gelecektir. hele hele ilk günleri düşünmek bile istemiyorum.

    gerçekten hiç kimseyle hiçbir şey yapmadıysa muhtemelen yatakta mal gibi yatacaktır. tecrübeliyse ikiyüzlüdür.

    evlenmeden önce ciks yapmama gibi hastaca bir zihniyete sahiptir. bu muhtemelen onun cikse olan bakışını, ciksi ne olarak gördüğünü etkileyecektir. hatta kadın ve erkeğe bakış açısı bile tamamen farklıdır.

    hastadır tam anlamıyla hastadır. ruhsal problemleri vardır. kesin. içindeki cinselliği bastırmaktan ortaya çıkmıştır hepsi. bunlar kalıcı hasarlar yaratabilir, yaratmıştır da.

    bakire olmayan kadınsa sizin performansınızı değerlendirebilecek kapasitededir. hak ettiğiniz değeri görürsünüz. şimdi başka erkeklerin bilme ne yaptığılar bilmem neler diye geleceksiniz. hiç aklıma gelmedi bu biliyor musunuz hiç amk. böyle bir şey düşünmedim. siz söyleyince de güldüm amk salakları.

    eski sevgilisi filan derseniz de gibimde olmaz. içinizden biri olsa peki? işte o zaman sevinirim bin kuruları çünkü biliyorum dışarıya vereceğiniz en büyük tepki burada "panpalar eski sevgilim evlenmiş çok mutusuzum" diye ağlamak olur. sonrakiler de nasıl gibiyordur senin eski sevgilini hoho der.

    siz de hastasınız amk ama aşacaksınız bunları ileride biliyorum. özünüzde iyi adamlarsınız bundan biliyorum. koçlarım benim.
    ···
   tümünü göster