1. 1.
    0
    benim hiç bi arkadaşım yoktur lan 2 tane bin hariç. bütün ailem ben 15 yaşındayken trafik kazasında öldü. bi akrabam dayım vardı 19 yaşıma kadar o bakmıştı bana neyse uzatmayım bu bölümü. dayım iş için yurtdışında kalma zorunluluğu vardı(pilot). ben daha sonra babamdan kalan evde yaşamaya başladım tek başına işte. site işlerinde iyi bilgim vardır baya iyi kazanıyorum onun için parada sorun yok allaha şükür. dayımda gittikten sonra bi bu arkadaşlarım kaldı konuşçak sadece başka kimsem yok. neyse ben bnlarla yaklaşık 6 yıllık arkadaşlığım vardı dostluk daha doğru olur hatta o zmnlar için. bu ikisinin fazla maddi durumu olmadığı için çoğu şeyi ben karşılardım dolaştığımızda falan. kardeşim gibi görüyodum ikisinide.ama gel gelelim bigün bu muallaklerden birisinin kız arkadaşı içki ortamında herşeyi döktürdü. bigün barda oturuyoz bu binlerin manitalar bide bnmki 6 kişiyiz. benim manita bunlardan birinn sevgilisi bide ben fazla kafa olmadık. diğerleri buldu amk kafayı. o kız bi dökülmeye başladı(sevgilisi olan oç tuvaletteydi) hertaku öğrendim amk. kızın dediklerini aynen yazıyorm.
    k-oçnun manita
    b- ben

    k- sen daha öv bu ikisini salak gibi herseyi yapıyolar hala yedirp çiriyon bunlara
    b- herşeyi derken ne yapmışlarki
    k- söliyimmi bak hea?
    b- söyle hadi nolcak ya ne varmışda
    k- ailenle filan dalga geçiyolar hep. öksüz yetim binin teki işte para olmasa umrumuzda bile degil gibi şeyler diolar işte hep sana.

    tabi panpalar bu konuşma uzun bu özet hali. bende bunu duyunca son bikez oçlarının olayı duydugumu öğrendiklerinde yüzlerinin ifadesini görmeyi bekledim. en fazla 10 dk daha dayanabildim yanlarında durmaya sonra hesabı istedim. bunlarda kızların yanında artislik yapmak için ellerini ceplerine attılar. hesap 210 lira tutuyodu. 250 lira çıkartıp koydum hesap defterine bunlar tabi artis ya olum olmaz öyle beraber ödeyelim diolar bi tanesi alcak hesap defterini kendi parasını koycak tuttum geri çektim. olum fakir adamın ayıbımı olur sizin 1 aylığınızla ben tuvalette zütümü siliyom dedim. tabi lönk diye kaldılar sevgilimi alıp çekip gittim. bu dördü sonradan kalkmışlar. daha sonradan bu olayı bana anlatan kız bu olayı bana anlattıgını sevgilisi olan bine söylemiş işte biliyo die falan.

    ama kendime hala yediremiyom böyle bişeyi bana bi yol lazım bunlarının sülalesini gibmek için yardım panpalar??
    ···
   tümünü göster