1. 551.
    +5 -1
    filmi izlioz, bitiyor film falan. ben 2 bardak vodka içiyorum o kadar sürede anca amk. kuzene de bi bardak veriyorum. neyse muhabbete başlıyor. işte nerde okuosun sen diyor kuzene, kuzen şurdan mezunum iş bulmak için geldim falan diyor. bu huur cocugu hep kuzenle muhabbet kurmaya çalışıyor. saatler birbirini kovalıyor, muhabbet de öle konuşuyoruz. eblek resmen kuzene yazıyor. neyse diyorum, hadi biz yatçaz sen gibtir git.

    e diyor burda kalmıcam mı. yok kalmıcaksın bak kuzenim var öyle evde kız varken kalamazsın bizde diyorum. gibtir git hadi atla taksiye hatta yürü 5dk mesafe diyorum. bu şok oluyor amk senin yapcağın işin falan diye saydırıyor bana.

    ertesi gün dışarda buluşuoruz biz bunla. batak falan oynucaz. 2 arkadaş daha var falan. oturduk oynuyoz batak, oyun cıvıdı falan. bu döndü bana dedi ki olm kuzenin çok güzelmiş lan aşık oldum kıza dedi. bunu demesiyle birlikte sağımda duran çay bardağını gelişine alnına yapıştırdım. alnı kanamaya fırsat bulamadan burnuna kafa attım ayağa kalkıp, bu sandalyeyle birlikte geriye doğru düştü. yerdeyken böbreğine doğru bi tekme yapıştırdım ki o anda arkadaşlar ayırdı. manyak mısın lan sen neydi bu şimdi orosbu cocuguuuuu diye bağırdı bana.

    senin dedim tillahını giberim bin akıllı ol lan sen kimsin benim kuzenime böle konuşuosun amcık falan dedim. delirdim. olm senin hayatını gibertecem ben amcık diye bağırıo bana, ben de iyice deliriom amk yanda içi yarıya kadar dolu icetea var onu fırlatıyom etraftaki arkadaşların üstü de icetea oluyor. bnun da hiç acımıcak bi yerin geliyor. neyse arkadaşlar ayırıyor falan. belanı giberim senin akılllı konuşçan benle dünkü bin, 2 yüz verdik diye akrabamıza mı sarıon amcık gibtir git lan dedim. gibtirdi gitti.
    ···
   tümünü göster