1. 1.
    +10 -3
    öncelikle gösteriyi izlemeyenler için:
    facebook: http://www.facebook.com/v...172659994311&comments
    youtube : http://inci.ca/ukfk316ltt
    10:30 dk ya dikkat.

    fragman 37.saniye
    http://facebookizlesene.c...08-01-2011---fragman.html

    --alıntı--

    ben emrah,
    az once "yetenek sizsiniz turkiye" yarismasinda cikan bir iran'li(!) genc inanilmaz bir illuzyon sovu yapti. son numarasinda 3 seyirci tarafindan rastgele yazilmis 3 tane 4 basamakli sayiyi toplatarak bir sayi elde ettirdi ve bu sayi yaninda getirdigi kapali bir zarfin icinden cikardigi buyuk ve bir kac kere katlanmis bir kagadin uzerinde yaziyordu. sonuc; 19519'du. insanlar sok oldu ama ben daha cok sok oldum! genc, "bu sayi siradan bir sayi gibi gorunuyor." dedi ve belli ki amaci diger kat yerlerini de acmakti. ama show tv buralari montajladi!
    19519 size ne cagristiriyor??? katli olan yere dikkatlice bakildiginda, altta "kurtulus savasi"!!! yazdigi cok net seciliyordu. ve yarışma progrdıbının bugünkü bölümüne ait fragmani izleme şansı olanlar o kağıdın tamdıbının açılmış halini de muhakkak görmüşlerdir.

    19519
    19.05.1919
    kurtuluş savaşının başlangıcı

    şeklinde idi kağıdın tamamı...

    sanirim iran'li bir gencin, boyle bir sovda bu buyuk olayi ve buna bagli "o" buyuk ismi anmasi bazilarinin hosuna gitmedi.

    illa ki mazeret zamanin kısıtlı olmasıdır. ancak zamandan tasarruf için bu gurur verici şovu kısıtlamak yerine uzun uzun konuşmaları yorumları kısıtlamak mantık çerçevesinde değil midir?

    lutfen acun medya'yi ve show tv'yi mail bombardimanina tutun!!!

    bu gidis, gidis degil!!

    --alıntı--
    ···
   tümünü göster