1. 1.
    0
    yeşimin zütünü yan vaziyette gibecektim ama yeşim rahat durmuyor, zütünü gibtirmemek için sürekli debeleniyordu. “sakin ol, kıpırdama, canını yakmıyacam.” diyerek zorla da olsa sakinleştirdim ve tükürükleyerek kayganlaştırdığım yannanımı yeşimin züt deliğine dayadım. artık hayallerimdeki züt yannanımın ucundaydı. yannanımın başını zütüne soktuğumda pek acı hissetmemişti, hiç ses falan da çıkarmadı. yeşim gayet sakin bir şekilde duruyordu öylece, ben ise azgın itler gibiydim. yavaşca ilerlemeye başladım. yannanımın tamdıbını soktuğumda yeşimin acıdan bağıracağını beklerken, sadece hafif bir ıhılama sesi geldi. ben yavaşca gidip gelmeye başladım, yeşimde halen ses yoktu. demek ki zütten gibilmeye alışıktı, kocasına da zütten veriyordu, fakat bana gelince naz yapıyordu huur. hızlanmaya başladım. yeşimi domaltıp olanca hızımla gibmeye başladım zütünü. tam olarak kaç dakika gibtim zütünü bilmiyorum ama yeşim “zütümün deliği uyuştu, yeter artık bu kadar, bitir artık!” demeye başlamıştı. yannanımı zütünden çıkarıp dıbına soktum ve bir kaç kez dıbına gidip geldikten sonra sırtına boşaldım ve yatağa yığıldım kaldım.

    o günden sonra yeşim bana birdaha hiç vermedi, yanıma bile yanaşmadı huur. ama nalanla gibişmelerimiz devam etti. 4 ay sonra nalan da “artık sadece kocamla mutlu olucam volkan, bir daha ne olur isteme!” dedi ben de “eyvallah.” dedim, bana bu dünyada gibecek am çokkk!

    özetle: arkadaşımın 2 yengesini de gibtim. üçüncü yengesi pek hoşuma gitmediğinden dolayı gibmek için hiç uğraşmadım bile.
    ···
   tümünü göster