1. 301.
    0
    @234 alakasız ve malca yorumlar yapıyorsun zaten ne dersen de bu başlıkta bana messi'nin daha iyi olduğunu kanıtlayamazsın.
    @235 madem cahilim cevap niye veriyon huur çocuğu o adam madem o kadar kötüydü de manchester united bu adamı fark edip niye aldı zannediyorsun ? demek ki vardı birşeyler. adam sadece gol atıp asist yapmıyordu ki;bazı adamlar vardır takımın dinamosu rolündedir, orta sahada pas yapar, ayağa sağlam pas çıkartır, kaleyi yoklar, takip takımın oyuncularını bunaltan hareketler yapar örnek istersen de Türkiye liginde en başta ernst ve emre belözoğlu gelir.bu adamları gol ve asist sayılarına bak bu kadar sene futbol oynamış adamlar ama attıkları gol sayısı 100'ü bile geçmemiştir.ama adamlar takımın dinamosu, olmazsa olmazları, hırs var, zekâ var,pas var, takımın ruhu niteliğini taşırlar. biraz bunları öğren de gel dıbına soktumun salağı.
    @236 sen bu başltıkta yazdığım en salak insansın.
    @237 seni gibtim zaten bir daha mı istiyon mal.
    @238 sen liseli diyerek kendini avutmaya devam et amk salağı,hem uğraşmak zor diyosun hemde gelip burada yine yazıyorsun, kendi kendini gibmekten başka birşeylere çaba göster mal.
    ···
   tümünü göster