1. 26.
    +1
    kanka napacağımı değil de 'nabacağımı' yazdığın için kendimce yardım edeyim dedim. böyle yalan başlık açılır mı bilmiyorum ama gene de yazacam.

    kanka size gerçekten cehennem hayatı yaşatıyorsa, babansız yaşamanız için çok şey göze alıyorsanız bizi ne yapar eder bulur diye bi mantık yok bence. telefonları kapatın. bi arkadaşının üzerine kontörlü telefon alın, gidin panpa. annen çalışıyor mu senin işin ne bilmiyorum ama maddi durum ölmeyecek şekilde olsun diyorsanız sana bi akıl verebilirim. azcık birikmiş paranız varsa, evin tüm eşyalarını satın evkura yok pahasına olursa bile olsun. toplayın bütün giysilerinizi atlayın otobüse antalyaya gidin. şu anda pansiyonlar ucuz orda. sonra altta anlatacağım şekilde ucuza ama yaşanabilir ev kiralayın.

    şimdi istanbulda oturuyorum ama ben antalyalıyım. sana ciddiyim antalyaya taşınmanı öneririm. antalyada lara tarafı var. google mapsten bak. güzeloba mahalle, barınaklar mahalle var. orda kaplan sokak diye bi yer var yukarıda. mesela orda kiralar 200-300 ve evler gayet güzel. ne it kopuk olur orda mis gibi yaşarsınız modern insanların arasında. antalya yerlisinin de hiç kötü özelliği yoktur melek gibilerdi. orası antalyanın uzağı kalıyor antalyaya göre ama istanbulda taksimden avcılar kadar bile yok. toplu taşıma da var gayet.

    neyse uzatmak istemiyorum eğer düzgün temiz biriysen turizmde iş bulursun. annen de bulabilir gerekirse. la etkilendim yazdığından ciddiye alıp yazdım. gerçekten cehennem hayatı diyosan, istanbullu biri antalyada gibe gibe rahat yaşar. gerekirse çağdaş yaşamı destekleme derneği falan gibi yerler size yol gösterebilir. seni insan sayıp bu kadar yazdım. istiyosan sonra mesaj at her türlü fikir yardımı yapabilirim sana kanka. umarım herşey iyi gelişir. yalansa da dıbınakoyım.
    ···
   tümünü göster