1. 276.
    +2 -1
    sene 2004 ben bu oyuna başladım cafede oynuyorum haftada 2 gün yarım saatlik. ozaman sınır 62 leveldi

    sene 2005 aynı

    sene 2006 yılı evet bu sene babam eve interneti bağlattı. savaşa giriliyodu bende 49 level priesttim birtane adam geldedi savaşa tamam dedim sonra savaş başlayana kadar haungalarda takıldık bi baktım tak spell. ozaman 40 m bunlar ama 40 mde para yani anasının amı gibi neyse bu adam verirmsn dedi bende ulan adam kesti dedim verdim.

    ozaman makro vardı koxp çkmamıştı takım nekadr çok çalşrsa makroda hızlanıyodu tek bigib yapamıyodun neyse

    adama verdim bunu adamda sen kaç yaşındasın dedi helali haramı biliyorsun dedi dedim 18 bende 33 yaşındayım adım serkan dedi ilk inanmadım ama cam açtı aq ilk korktum sonra clana gel dedi bi girdim.

    herkes aynı anda hoşgeldin dedi aq alayı 25 30 yaşları arasında çoğu evli. dedim vay anasını gibiyim neyse konuştuk sonay vardı bitek mudanyalı sonay bursalıydı arkadaşıda orkundu 92 doğumlu bunlar liseye giricekler. sonra biz üçlü takılıyoduk maneste slotlara çöküyoduk. kasıyoduk.

    neyse bu serkanla çok iyi oldum diğer abilerlede mükkemmel bir yaz geçirdim arkadaşlık dostluk abiliği öğrendim bunlardan. dış dünya ile bağlantımı kesmiştim hatta öyle diyim. sonra kerem die bi çocuk geldi onunlada tanıştık kaynaştık

    clanda maliişlere beni veriyolardı sonay çok muallakydi para çalardı arada ama oda cenk abinin yeğeniydi laf etmezlerdi bendegülerdim hep.

    neyse seneler geçti kimse kalmadı en son geçen sene serkan abi ben keremsonay takıldık harun cenk abi falan hepsi evlendi gitti..

    serkan abideioniada kastık bir ortama girdik clanları birleştirdik titanda kastıkseri r vardı geçen değil ondn önceki sene. parayla adam kasıyorduk

    ilk defa bu oyundan para kazanıyordum gözümü hırs bürüdü kimseyi tanımaz oldum sonra serkanabiyi soydum allah belamı versin.
    neyse oda evliydi çocuğu oldu oyunu bıraktı sonay zatenkalıyodu lisede yasaklandı ona. kerem öss heycanına kapıldı ktü yü kazandı sadece yazın görüşüyorduk.

    Hayatımın en güzel yıllarıydı ve bu knight sayesinde oldu.. serkan abiyi öz abim gibi sevdim hakkını helal etsin..

    http://arsiv.sabah.com.tr...05/27/tek99-20060322.html

    şöyle bi haber okumştm gazetede hatta ozaman annem istemiyodu eve net bağlatılmasını ama işte aldı babam sağolsun.
    ···
   tümünü göster