1. 1.
    0
    gibertmeye gelioyuruz kardeşim yürüyedur amk !!!

    ccc uA Uni ccc

    @8 ve onun gibi düşünen huur çocukları için bunlar !!

    1- ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena hükümetin değil halkın parasıyla, yani bizlerin ödediği vergiler ile yapılmıştır.

    2- bu stadın maliyeti türkiye cumhuriyetinin bir yıllık tanıtım bütçesinden azdır.

    3- galatasaray spor kulübü, uefa kupası ve super kupa başarıları ile ülkemizin bir kaç yıllık tanıtımına denk gelen bir tanıtım ve pazarlama olanağı yaratmıştır.

    4- yeni stadın inşaatı karşılığında galatasaray spor kulübü, ali sami yen stadının kendisine tapu ile devredilmiş üst kullanım hakkını vermiştir ki; altından metro, üstünden otoyol geçen, i̇stanbul'un en merkezi yerindeki bu arazinin bedeli 350 - 400 milyon usd'dır. ayrıca galatasaray spor kulübü , üst kullanım hakkı yine kendisinde olan aslantepe’deki arazinin 264 dönümünü de sözkonusu anlaşma gereği devretmiştir. başka bir deyiş ile galatasaray yeni stadı için "allah 1 kuruş"tan çok fazlasını ödemiştir.

    5- toki̇'nin bu işi neden üstlendiğini ise, mecidiyeköy projesi bittiğinde ne kadar para kazanıldığını görünce kamuoyu daha açık ve net anlayacaktır. ayrıca bu projelerden kimlerin ne çıkarlar elde ettiği de bir gün ortaya çıkacaktır.

    6- 106 yıllık galatasaray camiası di̇yet mantığı ile “yandaşlaştırılacak” bir yapı değildir. bunu böyle zanneden ortaçağ kafasına sahip yöneticiler, her yerde protesto edilir. bu yöneticiler kulübün yöneticileri de olabilir, ülkenin yöneticileri de...

    7- sadakani al ve bana bi̇at et mantığı galatasaraylılara hakarettir. galatasaraylılar ışığını tevfik fikret'ten alır. fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür yaşamak isterler. cumhuriyet değerlerine bağlıdırlar. hayatta en hakiki mürşitin bilim olduğunu bilirler. başka mürşi̇d aramazlar, müri̇t olmazlar...

    8- galatasaraylılar, tüm ileri demokrasilerde en temel haklardan biri olan protesto etme haklarını satmazlar. şiddet ve hakaret içermediği sürece protesto ıslığı, destekleme alkışı kadar kutsal bir haktır.

    9- bu değerlerin farkına varmayanlar da galatasaray'a başkan olabilirler. ama galatasaray tarihinde iyi anılmayacaklardır.

    10- eleştiri ve protestoyu içine sindiremeyen siyasiler, otoriter bir rejimin habercisidir.

    11- nankörlük edebiyatı demagoji̇di̇r. demagoglar en çok baskici rejimlerde ön plandadırlar.

    12- galatasaray, abdülhamit’in istibdatından, 31 mart ayaklanmasından, korkmamış ve dik duruşunu korumuştur. o yüzden bugünkü tehdit, baskı ve sindirme çabaları galatasaray’ı yıldıramaz.

    kisaca giberiz yapicağiniz işin temelini !!!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster