1. 1776.
    +7 -1
    hacı bu ekşicilerin neden ve nasıl huur çocuğu olduklarını anlatıyorum. herkes okusun.

    şimdi hacı şuanda bir milyon canlı para diye bir yarışma var tamam mı. iki tane karı yarışıyor. neyse işte. bunu üzerine ekşici binlerden birisinin yorumunu aynen yazıyorum.

    "şu sıra yarışan ebru isimli yarışmacı cobie smulders*a çok benziyor. benden demesi.
    ~
    yok lan. yandan ve yakından baktım da pek değil.
    (eskimo, 22.01.2011 00:18 ~ 00:20)"

    demiş dıbının evladı. yıldızlı bakınız içindede 'robin scherbatsky' yazmış. bu robinde how ı met your mother dizisinde oynuyor. bi karaker. yani bu ismi kullanmış olsa herkes bilecek, haaa o karı diyecek. ama gerçek ismini kullanınca kim la bu filan diyor bir an.

    neyse bu ekşiciler işte böyle huur çocukları. ulan dıbına kodumun özenti evladı ne diye robin demiyorsun direkt olarak da illa gerçek ismini kullanma gereği duyuyorsun. çünkü dıbının çocuğu bak ben biliyorum gerçek ismini, ilgiliyim, kültürlüyüm, entelim demeye getiriyor. çünkü bu yavşaklar için kültürlü olmak bu şekilde belli ediliyor.

    ulan dıbının bini o ismi ezberden bilmediğini adım gibi biliyorum. kesin imdb den filan baktın. ama kendini başka şekilde göstermek isteyen bir huur evladı olduğun için oraya o şekilde yazdın.

    bunları ekşideki diğer huur evladı özenti bin arkadaşlarına yedirebilirsin ama inci yakalar inci giber panpa.

    şimdi bu satırları da okuyorsun sen biliyorum. çünkü ekşici binler yalaka gibi takip eder bizi. neyse bunları okuduktan sonra gibtir ol git. binlik yapma yani.

    ccc incigiber ccc
    ···
   tümünü göster