1. 26.
    0
    (evet) binler. bu başlığa Kriptolu bir mesaj (sakladım). (Sebebini) asla (öğrEnemeyeceksiNiz). ve belki de (asla) bu gizli mesajı (çözemeyeceksiNiz) Ama (ben) yine de bu Mesajı (vereceğim). (bir şey söyleyeyim mi) (aslINda) şu anA Kadar mesajın yarısını (verdim bile). hangi (tekniği) kullandığımı (bilemezsiniz) çünkü (Orta çağdan beri kullanılan) ve pek kimselerin bilmediği bir Yöntemi biliyorum. (bu yöntem) saYesinde şu An bile derin devletler istemedikleri (kişilerin) ölüm fermanlarını (veriYorlar). (gereğinden) (çok) şey bilen inslarI bu yönteM sayesinde yok ediyorlar. ya da (çok) (gizli) bilgileri bu (yöntem) sayesinde aktarıyorlar

    kripto bitmiştir.

    kimse çözemez. eminim

    çözdüğünü iddia eden birisi varsa o da büyük ihtimalle benle aynı yerde eğitim gördü.

    evet beyler çözdüm . .

    ilk önce paragrafın içinde parantez içine alınmış kelimeleri yani şifreleri birleştiriyoruz

    evet sakladım . sebebini öğrenemeyeceksiniz asla , çözemeyeceksiniz . ben vereceğim . bir şey söyliyim mi ? aslında verdim bile . tekniği bilemessiniz . orta çağdan beri kullanılan bu yöntemle kişilere veriyorlar , gereğinden çok çok gizli . .

    (bu kısım çok önemli olduğu için gizliliği arttırmışlar ben açmayı başardım)

    özet = binler adam baya baya zütünü vermiş acısı çok fazla olduğu için bizimle paylaşmak istemiş fakat utandığı için orta çağdan belli kullanılan bir yöntemle söylemeyi tercih ettiş .
    ···
   tümünü göster