1. 26.
    +3
    Jüpiterin gibi adına. Dizimiz geri döndü.

    --spoiler--

    S02E01 spoilerin allahı;

    Eveeet. Bir sezon daha geldi çattı karşımıza. Elimizde gibimiz yeni sezonun yeni amlarını beklerken am değil am sürüsü karşıladı bizi. Her zamanki gibi batiatus para düşkünlüğü karşımızda yine. e bizim türkler demiş hacı. 7 sinde neyse 70inde odur diye. NEyse bu pekekent belli ki soloniosla kankaymış zamanında. e be oğlum sen nasıl bir huur çocuğunun neslisin ki dostunu öldürtüyorsun demekten de alıkoyamıyruz kendimizi

    kardeşlerim bu gaia tipli karılardan uzak durun. amı ve parası için yakmayacağı şey yok bu huurnun. tipik bir türk kadını dıbını deştiğim. dıbına koyim geçen bölümde ekgib kalan bir lezbiyenliğinizdi. onunda dıbına kodunuz bu arada. at gibli ilithiya'nın gladyörü çok reyting almış ki gannicusun gibini de at misali seçmişler. dıbına kodumun starzcıları her taku düşünürmü bea arkadaş.

    nâmıdiyar doctore'nin sütlüğü de eskiden de warmış dıbına koyim. lan yannan, sen ki theokeolesin karşında ölmeden durmuş adamsın. çıksana batiatus denen ılık zütlünün karşısına. desene dıbına koyarım senin pekekent diye. ne diye süt süt kabuğuna çekiliorsun. o öptüğün gacı da oranın haremin en rütbelisi sanırsam. folloş folloş. desene olm giberim gannicusu mannicusu ben savaşçam diye. sen am giberken adamlar savaşıyor işte. Ayrıca kocamın haricinde kimseyle yatmam diyen lucritia. sana sesleniyorum romanın kızıl huursu. criixus seni çatır çıtır gibmedi mi ha ?

    gibişenleri izleyen gaia. olm bu karı türk bak söylemedi demeyin.

    gannicus spartacüs abimizin kaldığı odadan çıkarak o at yannanını kaşıyorak. şu gölgelikte az tahtaya vurcam. ilişmeyin bana demesi yardı beni.. taşşak geçti çakma doctoreyle pekekent. ulan gannicus. çıkıp gibim gibim diye bağırıyorsun ya. o gibini keserler. çok gördük biz at yannanlı.

    ve ve ve bölümümüzün sonunda afyonu çekmiş gacılar parmaklaşırken. batiatus ise sidik kokluyor. hey jüpiterin gibi...

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster