1. 1.
    +4
    canım sıkıldı şey ettim birazcık.

    koç 21 mart - 20 nisan

    sevgili kardeşim bu hafta senin için çok aksyionlu geçecek. liselilere çok yüklendiğinin farkındasındır. yakın zamanda onlar da sana yüklenecek.bu sebeple savunmanı geliştir. dışarı çıkarken yanına silah falan alırsan iyi olur.

    boğa 21 nisan - 20 mayıs

    (erkekler için)tebrikler bu hafta şans hep senden yana olacak. artık elini gibmek zorunda kalmayacaksın. yakın zamanda hayatının erkeği ile tanışacaksın ve gerçek kimliğin böylece ortaya çıkmış olacak. başarılar.

    ikizler 21 mayıs - 22 haziran

    senin suçun yok güzel kardeşim. senin tek suçun annen ve babanın geç tanışıp geç ciks yapmalarıdır. sözlükteki liseli hareketlerin yüzünden büyük baskılar altında olabilirsin ama bu yüzden hayatını sonlandırmana gerek yok güzel kardeşim benim. -iç ses:geber amk bini geberrrr-

    yengeç 23 haziran - 22 temmuz

    (erkekler için)bu burca dikkat beyler.bu burcun adamı da kadını da çok kral adamdır.bu burçtan çirkin ve fakir adam çıkmaz. fakat bu hafta sonu karşıdan karşıya geçerken 3 defa sağa bakmanız iyi olacaktır. zira tır dediğimiz araç epey sert olur. olmalı da.

    aslan 23 ağustos - 23 eylül

    (erkekler ve kızlar)bravo lan. sözlükten karı kaldırma olaylarınız en sonunda başarıya ulaşacak. hatta beraber mutlu bir geleceğiniz olacak.not:gerdek gecesi süprizine hazırlıklı olun.

    basak 24 ağustos - 23 eylül

    içinizdeki liseliyi dışa vurmalısınız. yoksa patlar vallahi.ha bi de anneniz bir süredir neden eve geç geliyor, hepimiz meraklardayız...

    (unisex) terazi 24 eylül - 23 ekim

    kız arkadaşınız/erkek arkadaşınız var ise ona küçük süprizler yapın. yoksa da gibtir edin.bu saatten sonra olmaz da bu tiple.

    (oğlanlar için)akrep 24 ekim - 22 kasım

    bu hafta eline bir miktar para geçecek.o parayı sakla. işsiz kalınca lazım olabiliyor.

    (kız/erkek)yay 23 kasım - 21 aralık

    snipera dikkat e...

    (üçüküncü/zütüncü)oglak 22 aralık - 20 ocak

    venüs ün dengesiz hareketleri yüzünden bu haftan çok üzgün geçecek.ama üzülme gerçek babanı bulacaksın.

    (amlılar için)kova 21 ocak - 19 şubat

    sözlük selebritisi olma yolunda hızla ilerliyorsunuz. moderatörlerden birinden hayırlı bir teklif alacaksınız.(baş harfi mal)

    (zütüncüler için)balık 20 şubat - 20 mart

    en iyi @2 olma yarışınız hüsranla sonuçlanacak ve kendi canınıza kıyacaksınız. değer mi ? bence değer.
    ···
   tümünü göster