1. 76.
    +1
    bıktım arkadaş bıktım.
    anasını gibeyim böyle işin ben.
    yeter lan dayanamıyorum arkadaş. ne oluyo lan ne bu ?
    olm ülkenin anasını gibiyolar lan ? hişş bişey yapın ne olur ya .
    rte bey . pkk lideriyle anlaşır.
    kemal bey rte'yi gel canlı yayına çıkıp kozlarımızı paylaşalım der cevap gelir sen kaç yıllık siyasetçisin ki senin karşına çıkıp rantını arttırayım... bu ne lan ?
    be adama demezler mi ; sen reşitken baykal siyaset yapıyordu onun karşısına neden çıkmadın ?
    vay dıbına koyim arkadaş.
    hadi onu gibtir et. atmışlar ortaya bi referandum . çıkmış meydana okumuş timsah göz yaşlarıyla acıklı bi şiir. * falanlar filanlar...
    neymiş efendim 12 eylülmüş... ee bülent arınç neden çıkıp açıklama yapıyor o dosya kapandı diye ? var mı arkadaş öyle kapanan dosyayı zart diye açmak ? varsa söyleyin bizde bilelim.
    adamın ülkede ele geçiremediği tek şey yargı onuda pat diye ele geçirecek. evet geçirecek dıbına koyim . adım gibi eminim evet çıkacak sonuç.
    geçen genel seçimlerde nasıl 3 şehirde tam sayımın ortasında birden elektrikler kesildi var mı hatırlayanınız ? *
    sayım devam ettiğinde ise adamların puanlar yavaş yavaş tavan yapıyor ... deniz feneri davası ? aleksis shawn kayıp trilyon davası ?
    ya bu cemaatler ? gördük cemaatçileri allahın adları ağızlarından düşmez . gider kpss sorularını dağıtırlar. sonra da ülkeyi tripten tribe koştururlar.
    %90 ın dini para olmuş. alayı putperest aslında paraya tapan cinsten.
    kurtuluş savaşında mustafa kemal atatürkün asıl düşmanı kimlerdi? ( şeyh sait isyanı mesela ) ... noldu atatürk alayının dıbına bi kerede kodu. ingiliz ve fransızların yıllardır yapamadığını adam yaptı. osmanlıyı ' ölmüş olan osmanlıyı ' bitirdi. türkiye cumhuriyetini kurdu. yenilikler de gelince kudurdular tabi.. şimdi her cemaatçi atatürk düşmanıdır. acaba neden ?
    hay amk nerelere gittik bak.
    (bkz: ya bir taraf olursun ya bertaraf olursun) bu ne demek lan ? açık açık tehdit... rte'nin ağzından çıkan sözler bunlar. bugün ülke basınından da tamamen soğudum. satılmış gazetelerimiz var lan . (bkz: sabah) (bkz: akşam) alın bakın bi . tam sayfa reklam koymuş adamlar... kocaman (bkz: evet) yazıyor.. içeriğini okumadım bile altta akp damgasını görünce.
    ergenekon diye bişey çıktı... birbirlerini dışarda görse öldürecek olan adamları, kanlı bıçaklı olan adamları aynı suçtan içeri tıktırdı...
    neyse hacılar...
    gözünüzü seveyim siz hayır verin lan.
    adam göz göre göre gibmesin anamızı yalvarırım :(

    ayriyetten bu siyaset değil arkadaşım içimi döküyorum ben sadece.

    not : siyaset dünyada sistem kölelerini kör etmek için bir tiyatrodur. bizim burda rolümüz yok yani ok ?
    dip not : silmeyin amk .

    özette yok .
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster