1. 51.
    +6 -1
    pmden mesajlar var face adresini atıcam kızım mesaj atan herkese ;) kimse şuku vermemiş bir kişi de eksi vermiş ama canınız saolsun ben devam ediyim

    Arkadan deneyelim o zaman dedim. tamam ama acıyo lütfen orası daha kötü acıtma canımı ddedi. tamam dedim kitaplıktan vazelini aldım biraz sürdüm zütüne ve yannanıma da sürdüm. sokmayı denedim çok dardı biraz parmakalrımla genişlettim öyle sokmayı denedim yarısı girdi fakat çok ses çıakrdı ve yapma diye yalvardı kız resmen gözleri doldu amk tamam dedim vazelini koydum kenara fakat bu kıza ayar oluyodum yarısı girikken tamdıbını soktumm kızın gözünden yaş geldi ve ağlamaya başladı. geri çıakrdım yat dedim ve bacak omza gibmeye başladım sus diyordum anlamıyodu bir yandan gözlernden yaş geliyodu bir yandan da gözlerini kapatıyodu ve vücuduma dokunmaya çalışıyodu tam gelirken kalk ayağa ağzına boşalıcam dedim. hayır istemiyorum sevmiyorum öyle midem bulanıyo dedi. ünlü bir söz vardır ya hani sus ve yalamaya devam et diye tam yeriydi * başladı saxoya ve tamam ağzına boşalmıcam demiştim iyice getirdi beni iki eliylede avuçluyodu ve tam geldim kafasından tuttum sıkıca bastırdım ve ağzına boşaldımm. elleriyle ellerimi itmeye çalıştı fakat izin vermedim hepsini ağzına boşalttım.. direk tuvalete gitti.. geldi ve tek kelime etmedi giysilerini giydi ve arkadaşın yanına gitti.. şuan faceimde silik durumda 2 gün önce arkadaşlık isteği yollamıştım mesaj atmış neden yolladın diye bende cevap vermedim hala arkadaşlık isteği duruyo.

    Şimdi pm atanlara kızın faceini atabilirim fotoğrafıda.

    Yarın hayatımda gördüğüm en kaşar kızla yaşadığım bir olayı anlatıcam dinleyenlere eyvallah dinlemeyenlere de eyvallah. Unutmayın giben sevilir seven gibilir binler;)
    ···
   tümünü göster