1. 126.
    -1
    @74 kadınlar dünyasında var olmak, önde olmak, huzurlu olmak zor iştir. kadın olmak öncelikle zor birşeydir, sürekli bakımlı olacaksın, günlük hayatını iyi idare edeceksin, evliliğin ya da ilişkin varsa onu iyi yürüteceksin, üstüne artık bir de işinde başarılı olacaksın. bütün bunları bir arada yürütürken kadının fire vermesi çok olasıdır, ve bu hiçbir zaman diğer kadınların dikkatinden kaçmaz.
    bir erkek bir başka erkekle kadınlara göre çok daha kolay kaynaşır, daha rahat samimi olunur, güven daha kolay inşa edilir. kadınlarda bu daha zordur. fakat kadınlarda da erkeklerde de arkadaşlık ilişkileri o dönemin ihtiyaçlarına göre belirlenir, o ihtiyaç bittiğinde o arkadaşlığın bitmesi de olasıdır. erkeklerin hayatları daha az detaylı oldugu için ihtiyaçları da daha yavaş değişir, dolayısıyla daha az değişkenlik yaşarlar. kadınların başta duygusal olmak üzere gereklilikleri daha sık değişikliğe uğradığından hemcinslerine daha kolay ikinci üçüncü bir şans tanırlar, eskiden sevilmeyen artık sevilebilir.
    kadınlar güzelliği, iyi işi, parayı, daha karakteri zayıf olanlar ortamda popüler olunmasını çekemezler. ya da o sırada bir derdi vardır ve karşısındaki diğer kadın ona o derdini hatırlatıyodur, sıfırdan ona gıcık kapabilir. eğer böyle birşey olmuşsa mutlaka ama mutlaka konuşur, bir kişiyle bile olsa, içinde tutmaz.
    ···
   tümünü göster