1. 1.
    +2
    sadede geliyorum.

    daha sonra gibiş mikiş derken yaz bitti. bu lanet karı üstteki entrydeki gibi çemkirdi durdu mesajlarda. günler haftaları, haftalar ayları kovaladı. gözden uzak olunca gönüldende uzak oluyomuş. başka bi kızı sevdim. asıl önemli bi nokta daha vardı.

    lan şimdi bu karıyla bütün herşeyi yaşadık, yaşancak bi heyencan kalmadı. zütünün kılına kadarda gördüm. klagib evlilik olayı gibi. hayallerinin gerçeğe dönüşünce artık baymaya başladı. mesela ben önceleri elini tutmayı onla sinamaya gitmeyi falan hayal ederdim. sonra bunları yaptım eee? artık bi olayı kalmadı.

    evlilik aşkı öldürüyo falan diyolar ya aynı hesap. arzuladığın kıza belediye nikahını basınca 2 ay da gibişince artık birbirinin yanında geğiren osuran 2 cinse dönüşüyosunuz. sadece aşk meşk olarak algılama ey dıbını gibtiğimin yazarı. mesela telefon alıcan ayfon diye. lan araştırıyosun alana kadar bi heves var. al 2 gün kullan sonra bi hevesin kalmıyo.

    toparlıyım. bu karı 2 entry yukardaki gibi dırdır yapınca, bende başka karıyı sevince mevzu biraz değişti. bu balerin de amele sümüğü gibi yapıştı. mesajlar falan. önceleri kuru gibime vurulan bu haysiyetsiz karı şimdi kocacım muhabbeti yapar olmuştu.
    ···
   tümünü göster