1. 1.
    +9 -5
    artık gercekten sıkıcı bir hal almıstır. millet birbirinin gotunu yalamaktan baska bi sey yapmaz oldu amk. bu muhabbetlere katılmak isteyenlerde onun bunun ustunden prim yapıp sol tassagı gibmeye and icmisler sanırsam.

    bi de bu timler cıktı iice ortam yalama oldu. zirveler de isin tuzu biberi. artık sol tassakta sadece onun bunun adına entiriler var. tassak gecicek yazı yazıcak baslık kalmadı. arada sırada guzel baslıklar da sırf bu yuzden gume gidiyo amk.

    sozum bazı gerizekalılara, gerizekalı oldukları icin anlamıyo olabilirler ama amk msn die bi sey var. acın orda konusun amk zaten yarraga doymus olan sozlugu iice yannanlara getirdiniz. hic bi anlamı kalmadı artık. kac saattir bakıyorum amk entiri gircek baslık yok dogru duzgun. ya bazı mallara katılıp onun bunun gotunu yalıya yalıya kanka muhabbti yapıp takılcaksın ya da yapıcak hic bi sey yok artık sozlukte. neyse yeter simdi bu saatte bu kadar ama hepinizin amk.

    butun sorun o muallak inbox yuzunden cıkıyo asıl. inbox olmasa burdaki bu yavsaklık, gruplasma da olmazdı amk.

    lan amcık simdi sen napıyosn falan diyen olursa onlara da pesin cevap veriyorum. bugune kadar sadece bi yazar hakkında baslık actım oda budur.

    (bkz: entel magandanın kişisel ozellikleri)

    onun dısında kimseye bulasmadım. ama sozlukte tanıdıgım bi ton insan var ama onlar da bilirler ki hic biriyle sozluk ortamında dogru duzgun muhabbet etmem msnde veya radyoda konusurz okadar. igneyi kendime batırdım cuvaldızı batırma sırası sizde muallakler.

    özet: hicbiriniz artık gibimde degilsiniz. ne tak yerseniz de yiyin. hepiniz yeryuzunun en ezik insanlarısınız ki burda bu muhabbtleri yapıyosunuz. umarım bu sosyal ortdıbınız bozulmaz, sozluk kapanmaz da intihara meilli muallakler haline donusmezsiniz.
    ···
   tümünü göster