1. 126.
    0
    evet beyler şimdi beni dinleyin;

    1-kale falan almaktan bahsetmişsiniz, silkroadda 7/24 paralı botla kassanız bile çarı 7-8 ayda ancak 110 level yaparsınız. lvl ilerledikçe exp hayvani boyutlara ulaşıyor. sadece 109'dan 110'a 7/24 parti kasarak 1 ayda ulaşılabiliyor.

    2-petiydi, avatarıydı, premiumuydu, devil spiritiydi, botuydu derken her ay yaklaşık bir 100tl masrafınız olacak şimdiden bilgilerinize.

    3-alchemy olayı var ki, çarın üstünde silah dahil 11 item oluyor. bu 11 itemin hepsine "+" bas, blue özellikler bas, statleri yukarı çek derken zütünüzden kan gelir. serverda tam anlamıyla iyi bir çar yapmanın bedeli çok ağırdır. 2. maddede saydıklarım haricinde ha bire gold almanız gerekir. çünkü alchemy çok masraflıdır.

    4-benim hali hazırda 110 lvl bir çarım var ama oyunu 7 ay önce bıraktım. hayatınızı gibtirmenin başka yolları da var pampalar.

    5-ha bir de skill olayı vardır ki adama cinnet geçirtir. oyun diliyle "full farm" olmanız için "gap" yapmanız falan gerekir ki bu da level atlama olayını daha da zorlaştırır.

    6-silkroad mmorpg oyunlar arasında en iyi grafiğe ve kurguya sahip oyundur bunda haklısınız. şu ana kadar daha iyisini oynamadım. ama yiyemeyeceğiniz yarağın altına yatmayın derim. counter serverı falan varmış incinin oralarda takılın işte ne bilim.
    ···
   tümünü göster