1. 1.
    +12 -7
    üniversiteye geldiğim ilk seneydi. yeni bir arkadaş ortdıbına girmiştim. herkes yeni tanışıyor sayılır ama epey gevşek ortam.am züt muhabbeti falan yapılıyor yani. neyse muhabbet döndü dolaştı yaş mevzusuna geldi. 4. sınıftaki kızın teki zıpladı hemen aq. güzelde bişey. yok işte ben 86lıyım. küçüklerle işim olmaz. yeni gelmiş lise bozmaları onlar. bırak vermeyi konuşmam bile falan diyor kevaşe. küçükte göstermem yani. neyse ben kafaya taktım bu karıyı gibecektim.

    aldım numarasını 3-4 gün mesajlaşma görüşelim ayakları falan derken ayarladık görüştük. alkol ortamı gecesi bendeydi kız. kaçlı olduğumu bilmiyor ama büyük gösterdiğim için sormadı belli ki. neyse huur eve geldi yardım dıbını gibtim bir güzel. sonra yattık uyuduk. sabah kalktı. sevgili triplerinde aşkııığğm böcüüğüm falanlı konuşuyor. cevap vermedim aq. gittim cüzdanın cebinden kimliği aldım, attım önüne. bu ne şimdi dedi. derken inceliyor. doğum tarihini gördü. -1990- dondu kaldı. bende "sen küçüklerle konuşmazsın demek. hadi şimdi giyin çünkü bende bi gibtiğim 86lıyı bir daha gibmem" dedim. ağlaya ağlaya gitti sürtük.

    edit: özet geç bin yazmayın diye olabildiğince kısalttım olayı. gibindirik ayarlardan sonra ayarın kralına inanıp inanmamak size kalmış.
    ···
   tümünü göster