1. 1976.
    0
    uğraşanlar,
    bir kızın cinselliğini anlatması neden sizde bu kadar araştırma yalanı ortaya çıkarma dedektiflik yapma afişe etme motivi doğuruyor biliyor musunuz?
    çünkü kendi geyiklerinizden daha hakiki birşey görüyorsunuz, kadının da seçebildiğini, kendi cinsel hayatına kendisinin yön verebildiğine şahit oluyorsunuz. hele bu kadar erkek egemen bir ortamda bir kızın bunu açık edebilmesi sizi çileden çıkarıyor.
    kendi çocuk oyununuzun bozuldugunu hissediyorsunuz. bir kızı yerin dibine sokmanın bildiğiniz tek yolu onu cinsellikle aşağılamak, böylelikle gibiniz üzerine kurdugunuz küçük krallığınızı devam ettirdiğinizi hissediyorsunuz. farklı bir hamleye tahammül edemiyorsunuz.
    bir kız bu aşağılama taktiğinizden bucak bucak kaçacağı yerde bunun üstüne gidip, kendi cinselliğini tüm açık yürekliliğiyle anlattıgında, sizin kurallarınız yerle bir oluyor. o zaman da okulda işte aileyle ilişkide göstermediğiniz emeği bu konuya dalıp araştırmakta gösteriyorsunuz. telaş içinde başka bir aşağılama yöntemi arıyorsunuz çünkü. ve buluyorsunuz: yalancılık, samimiyetsizlik, tribünlere oynama gibi yaftaları yapıştırmaya kalkışıyorsunuz.
    didik didik arıyorsunuz, başlıklara bakıyorsunuz zamanlarına, google 'lıyorsunuz, bu konu çok mühim çünkü sizin için. çünkü hayatınızı çükünüz üzerine temellendirmişsiniz, aksi bir hamle oldugunda savaşmak gereği duyuyorsunuz.
    oysa sizle kimse savaşmıyor. çünkü o küçük dünya sizin dünyanız, ve inanın hiçkimsenin de umurunda değil. bu sizin sorununuz, ve araştırmacı kişiliğiniz gibinizle düşündüğünüz müddetçe bu hayatta hiçbir işinize yaramayacak. kızların anlattıklarını google 'layan pipisi kendine kıymetli hırslılar olarak kalacaksınız.
    ···
   tümünü göster