1. 1.
    +3
    öncelikle türkiyeden takım tutmuyorum küçükken fenerliydim ama sadece bjknin maçlarını izliyorum bu aralar bol pas akıllı futbol buda guti sayesindedir neyse gelelim konumuza konumuz arda turan.

    - overrated tanımı bir din olsydı bunun tanrısı arda turan olurdu.

    bir kanat oyuncusu özellikleri nasıl olmalı hep beraber bakalım ;

    - ya aaron lennon gibi walcottaki seni diğer futbolculardan ayıran aşırı süratin olacak

    - kalıplı olursun hulk gibi olursun süratin olur şutların bomba gibi olur direkleri ağlatırsın

    -kısa boylu olursun adamların içinden geçersin

    - yada sadece duran top atarsın yada bir iki hareketle maçın skorunu değiştirirsin

    Arda turan sende bunların hiçbiri yok maalesef züt göbek yapmaktan başka birşşey yapamıyorsun üstüne üstelik seni türkiyenin 1 numarası star diyorlar

    bir premier lig mücadelesi seyrediyorum arkadaşlar inanırmısınız gözleriniz bozulur dinlendirici gözlüğümle izliyorum maçı topu en fazla 2 3 saniye ayaklarında tutuyolar tak tak pas.

    premier ligte 39 numaralı bi adam var campell diye kısa boylu falan adam orta sıraların oyuncusu ama türk olsa eminim bu basın tarafından ilah ilan edilirdi gerçekten etkili çocuk allahı var çabalıyor.

    arda senin maçlarını izliyorum ısrarla duran topları sen kullanıyorsun maç başına 10 duran top kullansan bunların 9 u dışarı 1 ide rakibe gidiyor. arda takım kaptanlığını sana yanlış anlatmışlar git bülent korkmazdan kaptanlık nasıl olur ne gibi fedakarlıklar gerektirir bunu öğren. takımın yıldız futbolcusu kaptan olacak diye birşey yok arkadaş liderlik vasıfları olan örnek vereyim lorik cana kaptan olsun. gerçek bir yıldız olsa zaten en azından 2 3 maçı kurtarırdı. yıldızlar maç kazandırır savunmalar şampiyon yapar diye dememişler boşuna.

    Saygılar

    Edit: arda turanı savunanlar bana mesaj olarak atsın biraz futbol konuşalım canım sıkılıyordu benimde yalnız seviyeli konuşalım ana bacı din kitap katmayalım bir topçu için kalpler kırılmasın
    ···
   tümünü göster