1. 51.
    +3 -1
    @51

    Sen ne kadar denyosun lan.OK COMPUTER albümü çıktığında oasis ortalığı gibiyordu zaten.bu da demek oluyorki radiohead britpop yaparken oasis'in ayak parmağına ulaşamıyordu.ve bu yüzden britpopda oasise rakip olamayan radiohead ve blur tarz değişikliğine gittiler. coldplay radiohead den etkilendi demişsin.e bu çok normal etkilenmek bir grubu düşürmez ki.mesela endüstiriyel metali ilk çıkaran grup oomph! adlı grup.ama sonra rammstein bu müzikle gibti attı ortalığı ve oomphdan etkilendiklerini belirttiler.

    radiohead daha piyasa çünkü günümüz ergenleri hasta radiohead'e (sen kabul etmesende) te

    mal herif tekrar belirtiyorum oasis'in dağılma sebebi müzikteki başarısızlık değil iki kardeşin arasının bozulmasıdır.ve şimdi yeni albümle geliyorlar noel gallagher olmadan. istersen dinle bak single çıktı. Yine britpop yapıyorlar. Adamların tarzı bu ve bunu değiştirmek istemiyorlar sence bu çok mu garip.

    radiohead mi taklit edilemiyor hahahhaha.lan mal muse diye bir grup var bilir misin?

    raidohead iyidir bende severim.ama bu oasisi aşağılamya gelince orada dur derim.

    oasis geçen sen bir ödül aldı ingilterede son 25 yılın en iyi albümü ödülü. radioheadde vardı ama alamadı (daha popüler olmasına rağmen)

    bence bu salak fikirlerini kendine sakla herkesin içinde oasis kötü grup kalitesiz dersen millet sana zütüyle dahi gülmez
    ···
   tümünü göster