1. 1.
    +126 -3
    sözlüğün bel kemiği yazarlar gitti, sözlüğün en sevdiği simalar gitti, sözlüğü sözlük yapan adamlar gitti son 1 yıl içinde.

    hiçbirini giblemediniz. hamdi gibi on numara adamı bile yavşaklığınızla kopardınız sözlükten.

    sözlüğü en az sizin iddia ettiğiniz derecede seven ve sahiplenen kişilerdi bu şahsiyetler. çözüm önerileriyle geldiler, giblemediniz. inci sözlük'ün ne olabileceğini kestirip sizi uyarmaya çalıştılar, kulak asmadınız.

    hepsini küstürdünüz ulan birer birer.

    yazar alımlarını açtınız, biz burada feryat figan bağırdık yapmayın diye, ama sizin amacınız zaten popülizmdi ve istediğiniz şeye ulaşmanın hazzıyla sözlüğe bir sürü gerizekalı ergen doldurdunuz. anarşizm ağzınızdan düşmezken yaptığınız eylemler buram buram oportunistlik kokuyordu ve günü kurtarmakla uğraştınız sadece.

    inci'nin anasını belleyecek şeyin ne olduğunu çok iyi biliyordu herkes. siz inadına devam ettiniz. popüler olmak, hit almak için, tanınmak için habire yazar aldınız. arada bir kısıtlama yapmanız bir taka yaramadı. çünkü o zamana kadar çoktan bir tak çukuruna dönüşmüştü burası.

    anarşizmi özümsemeden piyasaya inci sözlük anarşizmi satmaya kalkıştınız. ulan programa v maskesiyle çıkmak nedir gerizekalı beyinsizler? bu mu lan anonim olmak? sen bi kere burada popülerlik için zütünü gibtiriyosun. sonra çıkıp biz underground'ız desen ne yazar amcık hoşafı? böyle yüzeysel hareketlerle güzelim kavramları da kirlettiniz.

    sonra burası iyice leş kokmaya başladı. siz de nitekim kokuşmuşsunuz. eskiden belli bir çizgisi ve mizahi perspektifi olan inci sözlük artık internetin foseptik çukuru haline geldi resmen. bunu da kimse inkar edemez.

    buna en çok yardım eden de siz oldunuz. ulan daha dün akşam panpa-zanza sipastikliğini olan-bitene taşıyordunuz. şimdi bu adamların yaptığı kahpeliğe mi tepki koydunuz?

    velhasılkelam, burada olup biten tüm çirkinliklerin sebebi sizin popüler olma sevdanızdır. sizin bu sözlüğün eksenine kaymanızdır. sizin bu sözlüğün temelini oymanızdır. sizin bu sözlüğün duruşuna tecavüz etmenizdir. sonra da kalkıp insanlara hakaret edip posta koyarak gitmeniz, bunun bir devamı niteliğindedir.

    siz kimsiniz ki yarattığınız bu pisliğe posta koyarak gitme cüretinde bulunuyorsunuz? ulan nice babayiğit zütünü yırttı inci sözlüğün taku çıktı diye ama ruhunuz duymuyordu? şimdi mi aklınız başınıza geldi huur evlatları?

    gibtirip gidin. ha bi de emek edebiyatı yapıyorlar. burada herkesten çok siz yediniz sözlüğün kaymağını. gibtirtmeyin emeği falan.

    zeykur'un mirasını üstlenen züt lalesine bak ya. çıkmış burayı ben yarattım havalarında. burayı birinci nesil yarattı. senin hiçbir gibten haberin yoktu. birinci nesil dediysem, öz birinci nesil yani. ben geldiğimde bile ikinci nesildim. 17-25 aralık tayfasıdır burayı var eden. hepsine bin şükran.

    özet: yaptığın ajitasyonu gibeyim korkak moderasyon.
    ···
   tümünü göster