1. 26.
    0
    haksız mıyım diye soruyor bir de. haksızsın tabi lan. defne joy'un ölümünün şehitlerle ne alakası var ? insanlar ne zaman toplu olarak bir şeylere tepki gösterse aynı muhabbet. barış akarsu öldü millet acısını yaşadı, söylenen sözler allah rahmet eylesin, 'nur içinde yatsındı sadece. birileri çıkıpşehitlerimize bu kadar tepki gösterilmiyor dedi bu klişeleşmiş cümleyi ilk orda duydum yine ne alaka lan dedim.

    cem garipoğlu denen it 17 yaşında bir kızın kafasını kesti, babası olay unutulmasın diye televizyonlara çıktı, çeşitli kadın dernekleri olayı gündenmde tutmaya çalıştı medya da 4-5 ay gündemde tuttu, hepsi başka münevverler olmasın diyeydi yine birileri çıkıp şehitlere bu kadar üzülmüyorsunuz dedi.

    şimdi de defne joy öldü insanlar sadece allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun diyor. ama birileri çıkıp buna da şehitlere bu kadar tepki göstermiyorsunuz diyor.

    ne alakası var lan açıklayın bana. nerden biliyorsunuz bu insanların aynı zamanda şehitlere üzülmediğini, onlar için de ağlamadığını. toplum hiç bir şeye üzülmesin mi, ağlamasın mı, tepki göstermesin mi lan ? her seferinde şehitlere bu kadar tepki göstermiyorsunuz diyen birileri çıkıyor. yeter lan.

    siz ne yaptınız şehitlere için ? dağa çıkıp pkk ile mücadele mi ettiniz ? pkk kampını mı bastınız ? orduya çok yüklü bağışta mı bulundunuz lan ? alakasız olaylardan sonra çıkıp şehitlere bu kadar üzülmüyorsunuz demekten başka ne yaptınız bu ülke için ? şehitleri kendi popüler olma çabanıza alet edip durmayın. yeter artık.
    ···
   tümünü göster