1. 301.
    +14 -3
    - ilkokul 1 ya da 2'de hala komşum olan kızın bana dıbını göstermesini istemiştim. Yaşadığımız yerin oralarda boş bir arsada. Kendisi eve koşmak suretiyle benden 5 yaş büyük abisine haber verince bağır çağır şeklinde eve getirildim. Bütün mahallenin haberi oldu. Rezilliğin zirevesine oynamıştım. Hala da hatunla komşuyumdur ama o günden beri konuşmamaktayız.

    - evleneceğim dediğim kızı aslında hiç sevmediğimi anladım. kendisini sadece gibmek için arzuluyormuşum ki ardından kendisine karşı hiçbir şey hissetmemeye başladım. o günden beri evlenmeden önce gibişmenin önemini kafamdan çıkarmam, her ortamda da anlatırım. eğer birlikte olmasaydık bugün aslında sevmediğim biriyle evlenmiş olurdum, büyük ihtimalle de iğrenç bir hayatım olurdu. (şakirtler ve liseliler dinleyin abinizin sözünü).

    - feministim ve bunun kızlar üzerinde hiçbir işe yaramadığını söyleyebilirim. uzun süredir yalnız olmamın sebebi de budur. ama am-züt için kendime yalan söylemem, elimi gibmeye devam ederim. kendini ikinci sınıf varlık gibi gören zavallı amlılardan tiksinirim.
    ···
   tümünü göster