1. 3851.
    0
    @41 i okuyun andavallar.

    o yavşak "yakınlaştık, öbüştük ama sevüşmedük "diye mızırmızır niye öttü? bu bilginin aileye, polise, adli tıpa herhangi bir faydası var mı? yok, bitti.

    kadın kötü hissediyo, yavşak votka veriyo, herif ambulans çağırmıyo, kadın orda ölüyo. ana sınıfındaki çocuk bile 112 yi arar da sabahın 5inde trafik yokken, istanbulun göbeğine max. 10 dk da o ambulans gelir o kadın kurtarılırdı.

    evde ne geçtiğini kim biliyo amk. kadın aksini söyleyebilecek ya da doğrulayacak durumda bile değil, öldü ulan öldü. herif belki zorladı bunu, üstüne gitti, strese soktu kadını. kucaklayıp taksiye bile bindirmemiş allah ın malı. bi tak yedi ve örtbas etmek için doktor bulup getirmeye çalışıyo belki de nerden biliyosunuz?

    taktan ahlak anlayışınızı gibiym ben sizin tamam mı? insanlıktan çıkmışsınız koduğumun alt kültür varoşları. iki satır okuyun ulan, iki satır okuyun da bi olayı da başka açıdan görebilin. koduklarım, fakiriniz büyüyüp de beleş kömür alır, okumuşunuz züt yalar ihale alır ilerde. çünkü sizden olup olacağı bu kadardır.
    ···
   tümünü göster