1. 1.
    +3 -5
    mrb. 185 boyunda düzgün fizikli yakışıklı bir erkeğim. bir gün en yakın arkadaşı, kankam, çocukluk arkadaşım s ve onun deliler gibi aşık olduğu sevgilisi b ile dışarda eğleniyorduk. s 160 boyunda tipsiz bir erkekti. b 180 boyunda düzgün fizikli güzel bir kadındı. gördüğün en güzel ve ciksi kadını düşün. işte aynen öyleydi. neyse s'nin acil bir işi çıktı. b'yi bana emanet edip gitti. biz de b'yle otobüse bindik. evine bırakacaktım.

    otobüste her yer dolu olduğu için ayakta gidiyorduk. b önümde ben de hemen arkasındaydım. bir yandan da sohbet ediyorduk. bu arada benim ufaklık ne zaman otobüse binsem kalkar hatta bir süre sonra taş gibi olur. neyse otobüs dur-kalk yaptıkça ister istemez b'ye sürtünüyordum. otobüs ani bir fren yaptı ben adeta benim kalkmış penisi b'ye soktum. yani sokmuş kadar oldum. b şaşkın şaşkın "o neydi" diye sordu. ben de şaşırdım "ne neydi" dedim. kalçamda hissettiğim sert şey dedi. çok şaşırmıştım. penisim diye yanıt verdim. hiç çekinmeden kaç santim olduğunu sordu. 22 cm diye yanıtlayınca çok içten bir "oha" dedi. "s'ninki 12 cm türkiye ortalaması 13 cmmiş ama hiç 22cm duymamıştım" dedi. ben iyice şaşırmıştım. biraz da utanmıştım. muhabbetin nereye gideceğini kestiremiyordum.

    bana arkasını dönük duran b bana doğru döndü. iyice yanaştı "göster" dedi. ben bir şey deme fırsatı bile bulmadan fermuarımı indirip elini soktu! oha oha diyordum içimden. ben böyle huur görmemiştim. benim malı çıkarmıştı. ben heyecanla bir gören falan var mı diye başımı kaldırdım bir de ne göreyim! herkes bize bakıyor! benim 22cm damarlı kalın penis herkesin gözü önündeydi. artık bunun dönüşü yoktu. b'nin istekli olduğu her halinden belliydi. soydum b'yi ben de soyundum. başladık gibişe.

    inanın son durağa bir saat vardı, bir saat gibiştik, kimse de inmedi herkes izledi. kimisi videoya kaydediyordu. kimisi tezahürat yapıyordu. "bitir işini orspunun. gib fahişeyi" şeklinde. son durağa gelmemizle beraber yanardağ gibi boşaldım b'nin suratına. otobüstekiler hayran hayran beni alkışlıyorlardı. orgazm titremeleri geçince b de alkışlamaya başlamıştı.

    başımızdan geçen bu olayı elbette s'ye anlatmamıştık ama videoya çekenlerden biri internete vermiş. s de izlemiş. bizi affetti ama videoda b2nin söylediği bir şey onu gerçekten çok üzmüş. videonun 41. dakikasında b bana "sen erkeksen benim şimdiye kadar gibiştiklerim neydi? ben şimdiye kadar hiç gibilmemişim meğer. huur çocuğu s'den ayrılıp sonsuza kadar seninle gibişecem" tarzı şeyler söylemiş. bunlar s'nin onuruna dokunmuş. ama yine de affetti bizi.

    şu anda s ve b hayatlarına mutlu bir şekilde devam ediyorlar. üçümüz daha geçen cuma içmeye gittik!

    son.
    ···
   tümünü göster