1. 1.
    0
    evet beyler bende küçük bi anımı paylaşmak istiyorum sene 98 lise son sınıftayım bulunduğum şehirde küçük bir şehir neyse ben meslek lisesindeyim okul çıkışı arkadaşlarla düz liselerin çıkmasını bekliyoruz bildiğiniz düz duvara tırmanıyoruz.

    yine bir gün okul çıkışı düz lisenin dağılmasını bekliyoruz bi arkadaşla, okul dağıldı kızlara doğru yürümeye başladık sanki bi kız ordusu üzerimize yürümeye başlamıştı bizde onlara doğru yürüyüp parmak atıcaz amaç bu.

    neyse gözümüze bi grup kız kestirdik ve aralarına daldık ben kızın zütü avuçladım bir iki üçüncü adımımı attıktan sonra enseme küt diye bişey geldi ananı gibiyim deyip arkama dönmeden kız feryadı figanı bastı

    mal eşşek öküz hayvan herif sıradan saymaya başladı saniye sürmeden etrafımızda 50 kişi oldu okullu normal vatandaş derken kızla karşı karşıya duruyoruz kız hala sayıyor o arada da emniyetin önündeki nöbetçi polis kolumdan tutmasın mı.

    hayda işler karıştı olay tam emniyetin önünde gerçekleşti polis kolumdan tuttu ne oluyor diye ben yok bişey abi diyorum kız hala sayıyor. polis kıza sordu bi şikayetin varmı diye kız durdu afalladı ne diyecek bana parmak attımı diyecek o kadar milletin önünde neyse baktım kızdan çıt çıkmıyor ben hemen polise yok bişey dedim kolumuda savurdum.

    bi züt avuçladık diye karakolluk olacaktık. neyse ki zor kurtardık ama dıbına kodumun kızı kalem kutusuyla enseme vurduğunda beynim zonkladı içinde taş vardı sanki.

    işte böyle küçük bi anıydı aklıma geldi lan nerden geldiyse

    özet geç bin diyenlere: parmak atacaksan emniyetin önünde atma.
    ···
   tümünü göster