1. 51.
    +6
    geliyorum yiğit şardan'a. bence galatasaray'a en cok ykışan başkan olur kendisi.
    çok kötü katakulliye getirdiler adamı. o da galatasaray liselidir ama sonradan liseye gelmedir. o zehri cok almamaış olacakki, seneler öncesinden
    ünal aysal ve inan kıraç projesine arşı cıkmış ve artık gençlerin önü acılsın diye bir açıklama yapmıştır. ve bunun akabinde cemal özgörkey ile aralarında bir atışma gerçekleşmiştir. tabii kulüp bu haberleri küçük bir aöıklama ile geçiştirmiştir ya o da ayrı mevzu.

    tabii sonraları cemal özgörkey'de kedi zütü kadar aklıyla; inan kraç'a aynı cümleleri sarfetmiştir ya o da ayrı konu.

    zaten yiğit şardan şu açıklamayı yaptıgı gün ipi cekildi. inan kıraç, selahattin beyazıd gibi adamlar dokunulmaz. onlar idoldür. o yüzden belliydi gibtirip gideceği.

    bakın şimdi olayın enteresanlıgına. sene başında bu cemal nalga denen amcık bi tak yiyor ve kavgaya karışıyor ardından 5 maç ceza alıyor. bunun üzerine yiğit şardan'a diyorlar ki 'isterseniz 5 hazırlık maçı ayarlayalım ceza sayılmasın ' şardan etik olmadıgı için kabul etmiyor.
    sonraları bu nalga sıgırının bildiginiz forma olayı patlak veriyor.
    bakın bu mevzu sene başında oluyor.

    ne ilginçtir ki bu olay, fener macından sonra ortaya cıkıyor. ne kadar ilginç. o kadar zaman geçmiş, ama tercih edilen vakit fener macı. basket kurallarını bilmeyenler bile izler veya gider o maça.

    eskiden taşşağı yapılırdı 'kaç periyot görebiliriz' diye. eğlencelidir yani fener macları, dikkat çekicidir.
    ···
   tümünü göster