1. 101.
    +1
    1-türk kızına pahalı bi hediye al o akşam gibersin. parayı görünce nevriniz dönüyo
    2-iki çift duygusal laf et saxo'ya yatar.
    3-her bi gibimi yer ama hiç gibişmemiş gibi davranır. namustan şereften bahseder.(gibimde değil şahsen açıkmı kapalımı)
    4-sevgi değil eşşek arıyosunuz amk. karşınızdaki size ufak bi kuyruk sallayınca ipler elime geçti diyip yannan gibi davranıyosunuz.
    5-nankörsünüz. babanız ananızı o gece gibti sen niye beni gibmedin diye trip bile atanlarınız var.
    6-dekolte giyersiniz bi erkek gelip "bu gün çok güzel olmuşsun" diyince göz bebekleriniz büyür sapık muamelesi çekersiniz. halbuki o erkek onu niyetle söylemiş olabilir.
    7-yine dekolte giyer zütüm başım görünmesin diye elinizi bacak aranıza sokar göğüslerinizi her eğildiğinizde namaz kılar gibi kapatırsınız.ben huuryum ama göstermem muhabbeti.
    8-her zaman yabancılardan ekgib olduğunuzu düşünürsünüz ki haklısınız.
    9-en huurnuz bile çıkacağı erkeği ayarlamak adına 100 yıllık bakire gibi davranır.
    10-bakire değilsiniz çoğunuz ama gibişene kadar adama 10 karı parası verdirirsiniz. lokum gibi ruslar 100-200 arası çatır çatır gibişiyolar.(beceriksiz demeyin giberim bazen çok uğraştıklarıda vardır insanın)
    11-marka takıntılısınız amk. varoşlarda olanlar adidas'a zengin kevaşeler burberry e bakar olmuş.ama ne gibim giyseniz o bakımsız sivilceli suratlarınıza montla sıçarım.
    12-istediğiniz erkek hep en yakışıklı en zengin en karizmatik en iyi arabaya binen olur ve onun size köpek olmasını beklersiniz. yarramı yersiniz yok öyle bi dünya. aynaya geçip sıfatınıza bi bakın.(not yusuf güneye benzediğimi söyler kızlar ve çok iş düşer )
    13-hepinizin ciksle kötü bi anısı vardır. yıllarca gibişirsiniz sonra erkek arkadaşınıza "işte eski sevgilim bana zorla sahip oldu" triplerine girersiniz. suç sizde değildir hiç bi zaman. eski sevgiliniz huur çocuğudur tecavüz etmiştir.

    daha yazardımda yazmıyorum yordun beni amk
    ···
   tümünü göster