1. 51.
    +7
    derken şardan istiafa ediyor ve locasından manisa(?) macını izlemeye geliyor.
    tabi bu durumdan yani istifadan polat rahatsız. çünkü en iyi addıbını kıraç baskıs yüzünden kaybetti. bunun üzerine tribünün etkili isimlerine yiğit şardan için birşeyler yapılmasını rica ediyor ve

    `Yiğitlik lafta değil yürektedir
    Adam gibi adam Yiğit Şardan`

    pankartları 1 günde staddaki yerini alıyor.
    size yemin ediyorum yiğit şardan'ı tanımayan adamlar vardı o gün stadda yiğit şardan kim filan diyorlardı çünkü deli gibi 'yiğit şardan oley' çekiliyordu.

    ua holding iş başında..

    http://www.milliyet.com.t...tay&articleid=1165201

    disiplin yönergesi’nin 23.3. maddesi “kuruluşun sahtecilik ve kandırma suçlarına katılması halinde, olayın durumuna göre ligden ihraç edilmesi” hükmünü içeriyor. yiğit şardan’ın başkan yardımcılığından istifa ederken ‘sahtekarlıktan bilgi sahibi olmadığını’ söylemesi sonucu disiplin kurulu’nda g.saray’ın ‘kurumsal olarak’ sahtecilik suçu işlemediğine kanaat getirildi ve ihraç kararı çıkmadı... (alinti)

    galatasaray bu muallaklerin kisisel catismalari yuzunden ceza aldi, aliyor ve alacak.. bu muallakler yuzunden deger kaybetti,kaybediyor ve kaybedecek. ribery olayindan tut, buna. hepsi galatasarayin aleyhine. bu nasil sevgi amina koyim. bi de insan sevdigini giber mi derler, anasini bile giber haci abi. boyle galatasarayli bunlar. kendi istekleri icin anasini sariya boyar, babasina begibtasli diye satar amina koyim.
    ···
   tümünü göster