1. 1.
    +8
    yengeç burcu kızı anaç olur.

    onun güvenini kazandığınızda her birşeyi yapabilirsiniz. eğer aşık olduysa kaybetmeyin derim. çok severler çok sevende nolur biliyosunuz.*

    ama dıbınıyardıklarım çok gururlu olurlar. düşüncesiz olurlar. öyle kolay kolay vermezler. verdiklerinde de dünyaya bedel olurlar amk. iyi bir şey aslında bu.

    hayata karşı sert görünür, böyle eğlenceli hiç birşey onu etkileyemez gibi davranırlar ama çok kırılgan, zayıf bir yapıları vardır. nasıl yengeçin kabuğu sert, içi yumuşaksa öyledir işte. karakterleri zayıftır. kabuğunu kırıp o yumuşak yere geldiğnizde incici panpalarım napçaklarını çok iyi bilirler. *

    iyi yemek yaparlar falan o değilde eğer kırdıysanız, üzdüyseniz, üzerine gitmeyin. zaman verin bekleyin, geçer. tabi geçmeyip başka yerlerede kayabilir.

    sakın üste çıkmasına izin vermeyin. suçlu olsanız bile suçsuz olun. çünkü bunlar inanır. uyanık gibi görünürlerde saftiriğin önce gidenidir. öyle numara yaptıklarına aldanmayın.

    koç burcuysan hiç bulaşma amk. aşıkken güzel oluyor da, aşk bitince çekilmiyolar. bir de sen acelecisin, sorunlar çözülsün hemen, unutulsun falan istiyorsun. o yengeç, yavaş davranıyor ihtiyatlı diyimde anlamayın binler, ihtiyatlı davranıyor falan, işler taka sarıyo. canın daralıyor, saçma şeyler yapıyorsun. bir daha yengeçle sevgili olmak istemem açıkçası. koç burcuna hiç yaramıyor.
    ···
   tümünü göster