1. 1.
    +24 -1
    şimdi öğrencilerle yeni mezunlara verilen bi konferansa katıldım, iş adamları, yöneticiler seminer veriyo işte tekstil, lojistik, insan kaynakları vs. bunlardan iki tanesi karı koca itü mezunuymuş, adam eşiyle birlikte koferans veriyo. kendisi ayakta, karısı asistanıyla birlikte masada. karılardan biri taş gibi genç bişey, o kesin asistandır. diğeri de normal türk kadını amk.

    neyse bu amk denyosu ayakta eli cebinde artist artist anlatıyo, sonra bişey sordu herkese ama ben arkadaşlarımla konuşuyodum o sırada soruyu anlamadım. meğerse basit bi maaş hesaplama sorusuymuş. hintli bi kadın iş başvurusunda bilmem kaç hint parası istiyorum demiş, 1 tl 33 hint parasıymış bilmem ne. adam sanki hocaymış gibi beni gösterdi, siz hesaplayabilir misiniz dedi. kusura bakmayın anlamadım, zaten matematiğim pek iyi değildir dedim. bölüm neydi dedi, iibf mezunuyum dedim. yan yan sırıtarak mühendis olmadığın belli dedi. sonra bi uğultu sesi geldi, arada gülenler falan.

    sonra adam tam lafa girecek, peki ben bişey sorabilir miyim dedim. döndü baktı bana. dedim masadaki bayanlardan hangisi sizin eşiniz. kadın kafasını kaldırdı, adam da bana yakın olan dedi. mühendis olduğunuz belli dedim. sonra 1 saniyelik sssizlik ve birden patlayan kahkahalar. salon yarıldı amk. ooooo mooooo sesler yükseliyo. adamı itin zütüne soktum çıkardım. interaktifliğini elinden aldım binin. kimseye bişey sormadan anlatmaya devam etti ve bitirdi. çok manyaktı olum.
    ···
   tümünü göster