1. 1.
    0
    beyler aramızdan tepkiler geliyor ve bu tepkiler elbette olacaktır olmassa zaten biz inci olamayız. şimdi bir kaç önemli sorun hakkında size cevap vermek istiyorum.

    1) biz koyunmuyuz önümüze bu adamı koydunuz alın adayımız diye geldiniz şimdi bizden para istiyorsunuz deniliyor.

    bizler bu adamı belirlemeden önce 2 tane zirve yaptık adayı aramızdan çıkaralım diye ilkine 8 kişi katıldı ikincisine 50 kişi ve 2. zirveye milletvekili adaylık şartlarına uyan sadece 1 kişi geldi. bizde onu yapalım dedik fakat bu kişi ailesiyle bu işi görüştükten sonra ve bizde aramızda bu işi değerlendirdikten sonra ailesinden tepkiler gelebileceğini bu işin yarıda kalacağını farkettik. ve bu yüzden bu adaydan vaz geçtik.

    sonrasında inşaattan veya esnaftan halktan birini aday göstermeye karar verdik ve bunun için eskişehirde inşaatlarda dolaştık esnafla konuştuk. fakat buda insanaların çekindiğinden dolayı gerçekleşmedi. kaldıki adamlara milletvekilliği teklif ediyorduk bu çok uçuk bişey. bizde bu yüzden hem medyaya alışkın hem bizlerin sevdiği bir aday olan ahmet abide karar kıldık.

    2) deniliyorki bu adam genç değil.

    evet bunun bizde farkındayız bu adam genç değil. ama bu kısa zamanda anca bunu yapabildik. ama şöyle birşey varki gençlerin halinden anlaya bir adam ve gençleri hiç geri çevirmeyen bir adam.

    3)deniliyorki bu adam 2 kelimeyi bir araya getiremez.

    evet haklısınız bu konuda da ekgibliği var. ama bizler seçime kadar bütün basınla olan diyaloglarda hep bu adamın yanında olacağız.

    4) deniliyorki bu adam seçilince bizi unutur.

    ben bunun olacağına ihtimal vermiyorum. ama diyelimki böyle oldu.
    arkadaşlar bizler bu adamın meclise girdikten sonrasını tartışmış oluruz bu muhabbete girersek. yani bizlerin bu büyük hayali başardıktan sonrasından bahsediyorum. yani insanların "a ulan aslında seçimlerde bizler neler yapabiliyormuşuz, bizler partilerin bu önümüze koyduğu listeleri oylamak zorunda değilmişiz" dedikten sonrasından bahsediyoruz. zaten bu duruma gelirsek türkiye geri dönülmez bir yola girecek ve bir dahaki seçimler hiçde bu seferki seçimler gibi olmayacaktır.
    ···
   tümünü göster