1. 26.
    0
    1) Türk kızların çoğu ne kadar süre geçerse geçsin, onlara oral yapılırken utanırlar. başlarken ürkütmemen, rahatlatman lazım, yoksa hiç yaptırmazlar. Ama yılmadan, göğüslerden ince adımlarla karına doğru inmen lazım. Olay ceylanı ürkütmemek. Unutma, yatakta hatun için varsın. Sen onun için orada ol, o zaten coşturur seni.

    Göğüsten bacak arasına iniş süren en azından 5dk olsun. gayet ciddiyim bu rakamda. ilk bir iki dakika utanıcak, sonra irkilcek, kalan iki dakikada aşağı inmen için kudurup durucak. itmeye başlasa bile hemen inme. bırak biraz diren. vaktinin geldiğini anlarsın zaten. soğutmadan inmeye çalış.

    2) aşağı geldiğinde;

    a- eğer kız tamamen kendini sana emanet etmiş durumdaysa artık, gerçek bi adam olup, direk ayır bacakları, açını al sert bir şekilde ( ama can yakmadan ) ve ilk başta gözlerini gözlerinden kaçırmadan ufak ufak öpmeye başla.

    b- eğer hala tam olarak teslim olmamışsa, bacaklarını kapatmaya falan çalışıyorsa, arayı es geçip bacaklara da vakit ayır biraz. bi üç dakika da bacaklarda geçir. Ama sonunda gene oraya dön. bırak senin oradan vazgeçmeyeceğini görsün a.q. araya ikinci kez geldiğinde, bu sefer sakin ol, yavaş yavaş geç oraya. bir anda ayırma bacakları. ufak ufak oyalan, ona ufak sürprizler yap. göz teması çok kurmamaya çalış. ellerini o bölgeden uzak tut. ama göğüs ve karın bölgesine de çıkarma. ellerin bacaklarda kalsın.

    3) işleme başladıktan sonra; ( bundan sonra sert davranışlar yukarıdaki "a" durumu için, yumuşak davranışlar "b" içindir )

    ellerini ilk başta hemen kullanma. sadecede dil ve öpücük olarak takıl bir süre. kız ufak ufak hareketlenmeye başladığı zaman ellerini de kullanmaya başla. bizim abazan türk erkeklerinin %99'u ferreler yüzünden direk "keşkül titretmeye" çalışırlar. öyle bi hareketten uzak dur a.q. önce parmaklarınla yavaşça aralayıp ortamı iyice gün yüzüne çıkar. içerisi açıldığında, hiç elinle dokunmadan, ilk başta kocaman bi yalamaya başla. orada olduğunu direk farketsin. tam bu noktada onda da kasılmalar başlayacaktır. bir kaç genel yalama hareketinden sonra elinle açıları doğru ayarlayarak biraz altı, biraz üstü titretmeye başla dilinle. bunu hızlı hızlı yapman lazım ama ve çokta kolay değildir. milletin yarısı sıçar tam bunda. bunda önemli olan senkronu tutturmaktır. yavaş başla, önce aşağıya biraz, sonra yukarıya, aşağı yukarı derken hızlanırsın sen de farkında olmadan.

    içeride gezinirken g noktasını fark edeceksin zaten. kız tam o noktada fazla titremeye başlar çünkü. o noktayı farkedince hemen ampül görmüş tavşan gibi kalakalma. hiç adımlarını aksatma, hiç yavaşlama. yukarıda anlattığım "aşağı - yukarı" gezisinin alanını daraltıp sadece oraya odaklanmaya başla. Yani önce en yukarıdaydın, sonra en aşağıda. sonra yukarıdaki noktayı biraz düşürdün, aşağı inerken daha erken döndün ve böylece sürekli g noktasına yaklaştın. En sonunda sadece g'yi titretmeye başla. Burada ufak ufak kudurmaya başlayacaktır o zaten.

    4) g noktasında çok uzun süre takılma. Bu noktayı şans eseri de olsa bulan adamlar kalan tüm vaktini g'ye harcıo salak gibi. Tamam önemli nokta da tüm olay orası değil a.q. g'de de olsan, zütte de olsan kız bir yerde sıkılmaya başlar. o yüzden titremeleri azalmaya başladığında bir anda geri çekilip tüm herşeyi yalamaya başla. heryerini, tamamen ıslatmaya çalış, ellerini de kullanmaktan çekinme bu noktada. bir kaç turdan sonra parmaklarınla giriş yapmaya başlayabilirsin.

    5) parmağınlar girdikten sonra aynı dil hareketlerini parmağın git gel yaparken sürdürmeye devam et. Ama bu sefer daha sert bir şekilde. Eğer a durumu kızı ise, arada bir parmaklarla git gel yaparken kızı öpebilirsin de, sana kalmış.

    6) her şey yaver giderse, parmaklar da işin içine girdikten bir iki dakika sonra kız boşalacaktır. daha erken de olabilir.

    saygılarımla. bıldır bıldır bıldırcın
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster