1. 1.
    0
    3 tane guy fews maskesi resim kağıdına çıkarttım, lastikledim 2sini panpalara veririm dedim 6:30 gibi adalardan geçtim, kimse yoktu. Dolaşan 2 tekerlekli ayakta değişik bişeyde arabalarda polisler gördüm yarışıyolardı falan sonra 7 oldu 20-25 kadar üniversiteli panpa vardı yanaşmadım neden liseliydim 2 ay daha öyle kalacaktım dolandım, dolandım baktım gelen giden yok dedim o kadar şey oldu bi gib olmıcak bari maskeleri veriyim dedim lan ne dicemki alın maskeleri ben liseliyim gelemiyorum mu dicektim beni dışlıcaklarmıydı ahmet abi nerdeydi ben kimdim cebimdeki 5 tlyi elden veririm çünkü havale parasıda girmesin diyordum o kadar fakirdim açtım bintim kuruşuna dolmuş parası bırakmıştım cebimde ama giberim dedim gittim 5 tlye eskart doldurttum ve eve döndüm bir baktım olan bitene incinin yazdığını gördüm:

    --spoiler--

    --spoiler--

    eskişehirde büyük bir gövde gösterisi şeklinde, inci seçer sloganları ile meydandan sokak kafe bara kadar yürüyüşlerini gerçekleştirdiler...

    şuanda kalabalık şekilde konuşma yapılıyor...

    eskişehirliler olaya çok şaşırdılar, basın mensupları vs olayı takip ediyor. üşenip gitmeyen varsa aranızda bu tarihi ana tanıklık etmedikleri için pişman olacaklarını bilsinler.

    ek: capsler yakında geliyor...

    --spoiler--

    --spoiler--

    yıkıldım başımdan aşşağı kaynar sular döküldü geri gidebilirmiydim? Hala bir şansım varmıydı?ama bidaha girecek yol parasına katlanamazdım. daha da acıkmıştım. dolapta evvelki günden kalan maklubeden yedim(burası yalan)sonra hüngür hüngür ağladım. Sonra bunları yazdım.
    özet:okuyun ibret alın amk
    ccc ahmet başgan ccc
    ···
   tümünü göster