1. 1.
    +1
    tabiki bu mükemmel hazirlanmis plan dünya üzerinde devasa bir düzensizlik yaratacak, ülkeler bribirlerine düsecek, herkes birbirini ögretileri icin suclayacak, din ugruna akmis olan milyonlarca dolarin hesabi yapilacak. ayrica, tüm bunlarin gerceklestigi sirada tüm dünyada politik anarsi ve dogal afetlerden olusan zararlarin gerceklestigi bir an olacak. hatta birlesmis milletler yeni dünya dininin tanitimi icin bethooven´in "song of joy" isimli müzigini kullanmayi planliyorlardi. egerki bu uzay showunu yildiz savaslari programi ile bir araya getirirsek karsimiza su sonuc cikiyor: uzun süredir ürelerinde calisilmis olan elektromanyetik radyasyon ve hipnotizma! 1974´te arastirmaci g.f. shapits yaptigi arastirmalrin birini anlatirken; "arastirmalara göre hipnotizörün kullandigi kelimeler elektromanyetik enerjiye cevrilebilir ve bu enerji dogrudan insan beyninin bilinc altina, sahsin bilgisi veya herhangi bir araca bagli olmadan yerlestirilebilir ve sahsin bu iletiyi bilincli bir sekilde kontrol veya bloke etme imkani yoktur! bu sayede sahsin kisisel kontrolü elinden alinabilir ve özgür iradesi bastirilabilir. (gercek zombiler!)

    channeling fenomeni ile ugrasanlarin bu alani daha iyi incelemeleri tavsiye olunur! bircok, kendini "channeler" olarak tanitan kisiler bu aciklamalardan sonra bir daha yayin yapmamislardi. cünkü bircogunun mesajlarinin birbirine cok benzedigi ortaya cikti. channeling olarak gelen mesajlarin icerigi ve kaynagi gercekten cok ciddi bir sekilde incelenmeli ve ayrica mesajlarin yeni dünya düzenine faydali olup olmadigi göz önünde bulundurulmalidir.

    the sydney morning gazetesinin 21.mart.1983 yayinladigi haberde, sovyetlerin insan aklini ele gecirmeye calistiklarina dair yayinladigi haber etrafa korku salmisti. yazilan haber eski olmasina ragmen sovyetlerin bu teknolojiyi ne kadar zamandir gelistirdigine dair önemli bir igib tutyor. sovyetlerin kullandigi islemciler daha önce belirttigimiz gibi dünya dilleri, lehceleri ve anlamlari ile yükleniyor ve objektif programlarla birbirlerine baglaniyordu. ancak biz artik sovyetlerden bahsetmiyoruz! bahsettigimiz sey "birlesmis milletler", yeni dünya düzeninin minyonlari islemcileri halen gerekli bilgilerle yüklüyorlar.

    köse yazisini yazan editör, haberin es gecilmeyecek kadar önemli oldugunu belirtiyordu. sanirim bu mega-akil-kontrol-programini yapanlar bu programi farkinda olmadan bir organizasyona satip tüm insaligin kölelesmesini saglayabilecek bir temel yarattiklarini göremiyorlardi. sadece 1983 ten günümüze bu programin ne kadar gelistirilmis olabilecegini bir hayal edin!

    yapay düsünce ve iletisim
    asiri ilerlemis olan teknikler bizleri mavi isin projesinin ücüncü basamagina dogru zütürüyor. proje telepatik ve elektronik olarak güclendirilmis cift-yönlü iletisim metodu ile elf, vlf ve lf dalgalari her kisiye ulasacak ve akillarinda sanki tanrilari onlara dogrudan ruhlarinin derinliginden konusuyormuscasina ikna edici bir his yaratacak. bu dalgalar uydulardaki islemciler tarafindan su ana kadar dünyadaki her insani, onun dini, dili ve kültürü hakkinda topladigi bilgilerle etkileyecek. dalgalar dogal düsüncelere yatay olarak isleyip "yaniltici yapay düsünceler" dedigimiz olayi yaratacak.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster