1. 1.
    0
    ilk olarak insanoglu dünya disi bir uzayli irkin ülkelerinin büyük sehirlerinin saldirisina ugrayacagina dair aldatilacak ve bu yolla tüm ülkelerin nükleer silahlari ile karsi gelmesi icin hepsi provake edilecek. tüm nükleer silahlar ateslendikten sonra birlesmis milletler senatosu ateslemeden kisa bir süre sonra ülkelere füzelerini imha etmeleri icin cagri yapacak ve saldirinin olmadigini aciklayacak. peki birlesmis milletler senatosu saldiri olmadigini nereden bilmis olacak? sahneyi kendileri kurduklari icin!

    ikinci olarak hristiyanlar, incile göre beklenen bir iblisin yaratacagi katliama karsi gelecek olan dünya disi bir irkin kendilerini kurtarmaya geleceklerine inandirilacaklar. olayin amaci tüm yeni dünya düzenine karsi gelebilecek muhaliflerin tek seferde ortadan kaldirilmasi. aslinda bu olay uzay showunun baslamasindan birkac saat sonra gerceklesecek.

    ücüncü olarak elektronik ve dogaüstü güclerden olusan bir mix yapilacak. bu sefer kullanilan dalgalar optik fiberde, coaxial kablolarda (tv), elektrik ve telefon hatlarinda kisacasi her cihazda doga üstü güclerin gezmesini saglaycak. cihazlardaki chipler zaten bunun icin hazir! bu olayin amaci insanlari küresel bir sekilde seytani ruhlarla karsi karsiya getirip düzensizlik ve kaosa neden olmak. insanlar bu yüzden pgibolojik bunalimlara, intihar dalgalarina ve katliamlara varan düzensizliklere itilecek. binlerce yildiz gecesinin ardindan dünya halki yeni mesihi kabul etmek icin hazirlanmis olacak. baris ve düzen ne pahasina olursa olsun yerine oturtulacak. hatta özgürlüklerin kaybolmasi pahasina.

    nakitin ve bagimsizligin yokedilmesi.
    dördüncü ayakta kullanilan teknikler eski sovyetlerin komunizmi kabullendirmek icin kullandiklarinin aynisi olacak. ayni teknik birlesmis milletler tarafindan yeni dünya dininin ve düzeninin oturtulmasi icinde kullanilacak. bircok insan bu olaylarin ne zaman gerceklesecegini ve bin yildiz gecesinin tarihinin tam olarak nasil secilecegini soruyor.

    aldigimiz bircok raporlara dayali bilgilere göre, saniyoruzki tüm bunlar küresel bir ekonomik cöküsün ardindan baslayacak. ancak tam bir ekonomik cöküs degil! ancak nakit ve plastik paradan kutulmadan önce olusturulacak yeni bir "ara para birimini" kabullendirecek kadar bir cöküs. ara para birimi herkesi ellerindeki nakiti bankalara yatirmaya zorlayacak ve bu sayede parasi olupta buna ihtiyaci olmayanlar bile yeni dünya düzenine karsi herhangi bir ayaklanmayi finanse edebilecek yetilerini kaybedecek. nakit para sistemi yok olacak! bu ilk isaretlerden biri.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster