1. 1.
    +399 -360
    kurallar:

    evet, inci sözlüğe hoş geldiniz. ya da hoş gelmemiş de olabilirsiniz default olarak kimin hoş geldiğine ilişkin bir tanımımız henüz yok, ama karine olarak hoş geldin diyoruz işte. neyse madem geldiniz burası nasıl işler bir göz atalım.

    - inci sözlüğe üye olmak için kişilerin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.

    - inci sözlük gerçek özgürlüğün beşiğidir, amacımız özgürce eğlenmektir.

    - inci sözlük' de format değil jargon vardır. bu yüzden sözlük içinde yazarların argo şekilde konuşması olağan ve hoş karşılanır. buraya üye olmuş reşit bireyler burada kullanılan jargona alışmak zorundadırlar, bu jargona alışmak istemeyen kişiler inciden gidebilir, yukarılarda bir yerde (bkz: exit) diye bir tuş var, o tuşa basmak derdinize deva olur kanısındayım.

    - inci sözlük kullanıcılarının 3. şahıslara (sanatçı, siyasetçi, medyatik, medya maymunu, tanıdık, birisi, vs..) küfür ve / veya hakaret etmeleri yasaktır. etmeyin işte. hayır bizim için değil, asıl sizler için yani.

    - inci sözlük' de 3. şahıslara ulaşılmasını sağlayacak, ön ayak olacak, kolaylaştıracak bilgilerin paylaşılması yasaktır. bu bilgileri örneklemek gerekirse; resim, isim, email adresi, facebook adresi, cep telefonu numarası, ikametgah adresi olabilir. burası bir eğlence platformudur ve bu eğlence platformu vesilesi ile birileri zarar görürse artık burası eğlenceli bir yer olmaktan çıkar. yani sözün özü inci sözlükte 3. kişileri ulaşılabilir kılmak yasaktır.

    - inci sözlük yasa dışı işlerin yapılacağı bir sosyal paylaşım ortamı değildir. o yüzden uranyum ticareti, dünyayı ele geçirmek için adam toplama, nükleer zenginleştirme çalışmaları için alt yapı oluşturmak gibi şeyler bu sitede yapılamaz. inci sözlük illegalitenin legalize edildiği bir mecra değildir.

    - inci sözlük' de din ve siyaset konuşmaları yapılmaz, yasaktır.

    - inci sözlük bir ferre paylaşım mecrası değildir.

    - inci sözlük türkiye cumhuriyeti kanunlarına saygılı bir yerdir. kanunlar çerçevesinde kısıtlanmış ve/veya yasaklanmış hiç bir içerik inci sözlükte paylaşılamaz.
    ···
   tümünü göster