1. 1601.
    +5 -2
    panpalar, acayip şekilde aşık olduğum bir kız var, ismine de benzerlikten dolayı şerife diyek.bir gün akşama kadar mesajlaşmışız, malum ayrı bir şehire taşındığımız için msj ile yetiniyorum. yani zaten normalde de yanımdayken amcık gibi konuşamayıp,kem küm eder,gib gib muhabbetler açar kızı kendimden soğuturdum.

    (7-8 sene bana nasıl dayandı bilemiyorum)7-8 sene salak salak muhabbet ettim ben bu kızla. lan söylesene aşık olduğunu.her neyse başka şehire taşınınca çok acayip etkileyici bir şey yaptığımı düşünerek aslında kendisine aşık olduğumu söyledim.(sağolsun,son 1 senede bütün sayıklamalarımı, saçmalamalarımı dinledi.her ne kadar arada durduk yere küsse ve aylarca inat etsede, gözlerinden öpüyorum. yani bildiğiniz gibi yatıp kalkmak için takıldığım bir kız değil, çok değerli gözümde. ailemden biriyle aynı değerdedir kendisi.her ne kadar sevgilim olamasa da)tabii aşık olduğumu itiraf edememek bir salaklık ama asıl salaklık bu değil.

    konunun başına bi flashback yapalım. şerife ile akşama kadar msjlaşmışım, aklımda hep şerife var tabii... hep onu düşünüyorum falan. annemden bir şey isteyecektim, annem evin alt katına inmiş, anne diye bağıracağıma, odanın içinden şerifeeeeeeee, şerifeeeeeee diye bağırınıyom amk. 3-4 kere bağırdım babamın ve kardeşlerimin şok olmuş gözlerle bana baktıklarında anladım ne yaptığımı. işte biraz rezil falan oldum sonra geçti işte. düşünsenize kardeşiniz yada bir aile bireyiniz durduk yere bir kız ismi ile odada zütünü yırtıyor. zaten evde oturmaktan bezdiğim zamanlardı, deliye vurduğumu falan düşünmüşlerdir kesin.

    edit: şerife kızın kod ismidir, gerçek ismine çok benzediği için kullandım.bu kadar abazanın olduğu yerde en çok sevdiğim insanın adını verecek değilim amk. şimdi gibtirin gidin.

    edit:şerife senin ağzını yerim.;)
    ···
   tümünü göster